pytanie o odcień podkładu atelier paris
Do tej pory używałam podkladu revlon color stay (zmieszany 150 buff z 180 sand beige), pierwszy troche za jasny drugi troche za ciemny. Jaki odcien podkladu atelier paris będzie dla mnie odpowiedni?
Ja zdecydowałam się na tako laret imperial i uważam że to był świetny wybór. Wózek lekki, skrętn...
Także chętnie się dowiem
Jak myjecie takie pędzle?
Chętnie podpatrzę, jakie macie typy :)
Tylko i wyłącznie Kryolan.
Z tych utrwalających to fixing spray z GR
Jaki spray do makijażu polecacie?
u mnie to samo tylko bez żelu do brwi
Tylko na mokro pod prysznicem, inaczej nie stosuję.
Do tej pory używałam podkladu revlon color stay (zmieszany 150 buff z 180 sand beige), pierwszy troche za jasny drugi troche za ciemny. Jaki odcien podkladu atelier paris będzie dla mnie odpowiedni?
Eliza proponuje wysłać emaila na adres sklepu i podać im kolor Twojego starego fluidu ,napewno dobiorą Ci odpowiedni kolor podkładu MAP
Eliza mogłabyś podać jeszcze jakis przykład podkładu, który był dla Ciebie odpowiedni? I jaka pigmentacja bardziej Ci odpowiada żółta czy różowa? :)
pigmentacja raczej żółta, miałam też vichy dermablend 25.
A z drogeryjnych podkładów? Np. Maybelline, Astor albo Rimmel? Takich żebym mogła porównać kolory ;)
Innych już dawno nie używałam... no nic, zamówiłam FLW2NB. Mam nadzieję, że będzie ok.
bardzo drogi podkald ale czy wart swojej ceny nie wiem
Zawsze mam problem z dobraniem odcieniu.
pewnie nigdy nie kupie takiego drogiego
ja w zyciu nie wydałabym tyle za podkład
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)