produkty do brwi
- 2015-07-30, o 20:18
- 53
- 19 418
- 36
- 45
Re: produkty do brwi
zestaw do brwi z essence ;) koszt ok. 8 zł oraz zestaw do brwi Sleek, cena wyższa bo ok. 40 zł ;)
oba świetnie się sprawdzają:)
polecam cienie do brwi z golden rose (miałam 104 i był to chyba najbardziej neutralny i chłodny kolor ze wszystkich nie licząc najciemniejszego 107) ,Inglot ma też ciekawe cienie do brwi w bardzo chłodnych kolorach ale juz mniej napigmentowane niz golden rose ,kredek nie polecam bo uważam że to najgorszy produkt do brwi ,fajne są też farbki do brwi ,ja miałam próbkę aqua brow z make up for ever w kolorze 20 i 30 ,fajne farbki ale mają dużą pojemnośc której i tak wydaje mi się że nie zuzyjemy przez końcem jej daty przydatności, lepszym rozwiazaniem według mnie jest zakup dużo tańszego zamienika aqua brow a równie dobrego ( porównywany jest do farbki z anastasia beverly hills wiec samo mówi za siebie) pomady do brwi z Inglota ,jej koszt to 37 zł za 2 gramy które mamy pewność że na pewno zużyjemy i ta duuża gama kolorystyczna.
Polecam cień matowy z Inglota o numerze 360.
Ja nie jestem blondynką a brunetą ale bardzo lubię kredkę do brwi Catrice :)
Catrice ma całą gamę produktow do brwi, polecam.
Polecam krednkę z Catrice. Sama używam jak się spieszę i nigdy mnie nie zawiodła, a koszt to jakieś 10 zł. Cienie do brwi z Golden Rose są też świetne i mniej więcej w tej samej cenie. :)
Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:
inglot pomada do brwi
polecam cienie do brwi z golden rose (miałam 104 i był to chyba najbardziej neutralny i chłodny kolor ze wszystkich nie licząc najciemniejszego 107) ,Inglot ma też ciekawe cienie do brwi w bardzo chłodnych kolorach ale juz mniej napigmentowane niz golden rose ,kredek nie polecam bo uważam że to najgorszy produkt do brwi ,fajne są też farbki do brwi ,ja miałam próbkę aqua brow z make up for ever w kolorze 20 i 30 ,fajne farbki ale mają dużą pojemnośc której i tak wydaje mi się że nie zuzyjemy przez końcem jej daty przydatności ,lepszym rozwiazaniem według mnie jest zakup duzo tańszego zamienika aqua brow a równie dobrego ( porównywany jest do farbki z anastasia beverly hills wiec samo mówi za siebie) pomady do brwi z Inglota ,jej koszt to 37 zł za 2 gramy które mamy pewność że na pewno zużyjemy i ta duuża gama kolorystyczna.
W7 Browbar, Catrice Duo Browset, dobra pęsetka skośna i H85 jako lepszy pędzel do brwi.