pędzle
spryskujecie pędzle do nakładania podkładu przed użyciem???ja dzis sie dowiedziałam ze tak powinno sie robic:P
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
spryskujecie pędzle do nakładania podkładu przed użyciem???ja dzis sie dowiedziałam ze tak powinno sie robic:P
zawsze
Tak:)
Może nie spryskuję, ale moczę tak samo jak gąbeczkę i nakłada się lepiej
no jasne że spryskuje
zależy jaki pędzel :) skunksów np nie spryskuję
A czym w takim razie, najlepiej spryskać pędzel czy gąbkę? Czy może jest to bez znaczenia?
Jak w takim razie obchodzicie się z Hakuro H50? Chcę go kupić i teraz nie wiem, czy gdy go będę mieć, to powinnam spryskać czy nie. :)
A czym w takim razie, najlepiej spryskać pędzel czy gąbkę? Czy może jest to bez znaczenia?
ja to robię zwyklą wodą
Wodą ze spryskiwacza, może być też termalna albo jakaś delikatna mgiełka.
Tak zawsze to robie :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)