pędzel do nakładania podkładu
zastanawiam sie nad kupnem pedzla i mam dylemat miedzy H50 a h51 i między H54 który nie jest sciety prosto, ciekawe czy dobrze sie nim nakłada podklad.
Macie takie pedzle???? piszcie jak sie sprawuja:)
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
zastanawiam sie nad kupnem pedzla i mam dylemat miedzy H50 a h51 i między H54 który nie jest sciety prosto, ciekawe czy dobrze sie nim nakłada podklad.
Macie takie pedzle???? piszcie jak sie sprawuja:)
Mam pędzel h54 i nie jest ścięty prosto, jest to taka typowa kuleczka:) jest przeznaczony do kosmetyków mineralnych i swietnie sie sprawdza np. Przy podkładzie Lily Lolo
nie odpisujmy na ciągle powielane pytania dziewczyny, było już dużo tematów na temat pędzli zarówno do oczu jak i podkładów , wystarczy wejść w odpowiedni dział tematyczny
Hakuro h50 bedzie dobry:) ja wlasnie zamówiłam h50s
h54
Hakuro h50 jest świetny
h50 bedzie w porzadku
H50s
Flat top lub skośnie ścięty - dociera do trudno dostępnych miejsc na twarzy dużo lepiej niż flat top. U mnie dobrze prawdza się też round top.
h50 polecam :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)