paletki cieni z golden rose
polecacie?
Pewnie jak poszperasz w necie to znajdziesz sporo, ja akurat zamawiałam z takiego sklepu BeWood...
Podkłady z Eveline, Wet and Wild, Paese. Pudry z Wibo, rozświetlacze z Revolution
Nie używałam jeszcze, ale to coś dla mnie.
No właśnie - chyba moda na blogi już minęła. Zaglądam sporadycznie, gdy potrzebuję jakiejś konkr...
Jeszcze nie miałam okazji próbować, ale widzę sporo ciekawych nowości Eveline.
Jak oceniacie jej działanie?
Nie ma jak zakupy online. Nie mam ochoty chodzić po sklepach, wolę w domu na spokojnie wybrać, c...
Ja też, obserwuję te o urodzie.
Podjadam ostatnio popcorn, ma mało kalorii i cukru :)
polecacie?
moim zdaniem cienie z gr sa bardzo slabej jakosci, lepiej zainwestowac w porzadniejszy kosmetyk
GR ma fajne kosmetyki, ale chyba cieni bym jednak unikała...
Bardziej polecam cienie z inglota
Też mnie ciekawią te cienie, podobnie jak te nowe paletki z Miyo. Ktoś używał? :)
nie wiedziałam, że golden rose ma paletki z cieniami
lepiej dobrać sobie kilka kolorów cieni pewnych jakościowo np. z Inglota, które na pewno będziemy używać niż gotową paletkę o średniej jakości, z której połowa cieni okaże się zbędna
nie wiedziałam, że golden rose ma paletki z cieniami
ja tak samo :o zaciekawiło mnie to:)
moim zdaniem cienie z gr sa bardzo slabej jakosci, lepiej zainwestowac w porzadniejszy kosmetyk
Które paletki są takie słabe? :(
Paletek akurat nie polecam :(
nigdy nie używałam, ale może wypróbuje
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)