Jaki kolor szminki dla małych ust?
Moje usta są wąskie, stąd moje pytanie: jakie kolory pomadek powinnam nosić, aby je optycznie powiększyć i by ładnie wyglądały?
Nie miałam okazji przyjrzeć jej się z bliska.
Czy to bardziej ciepła czy zimna paleta?
Tych kosmetyków nie miałam okazji oglądać i wąchać z bliska, ale polecam serię dla mężczyzn z To...
Cienka warstwa i będzie ładnie wyglądać.
Kalendarze przeważnie opłaca się kupić :)
Wg mnie tak :D
Cienka warstwa nie stworzy ci mocnego makijażu. Moim zdaniem możesz go tak śmiało stosować.
Moim zdaniem warto. Dzięki niemu wypróbujesz sobie różne kosmetyki tej marki i będziesz wiedział...
Wazelina jest dobra, bo jest dobra i tania :) Z jednej strony nawilżą, z drugiej strony nadaje s...
Moje usta są wąskie, stąd moje pytanie: jakie kolory pomadek powinnam nosić, aby je optycznie powiększyć i by ładnie wyglądały?
Błyszczące odcienie koralowe i różowe
Jasne czerwienie i róże z połyskiem lub satynowe
Moja siostra mając małe usta maluje się jasnymi kolorami. Zdecydowanie stawia na naturalne róże i jasne odcienie czerwieni.
Ciemne kolory będą na pewno zmniejszać optycznie usta.
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała się przy wykończeniach. Postawiłabym tu na te bardziej błyszczące, które przez ten blask optycznie powiększają usta. Ewentualnie delikatna satyna.
Dodatkowo jak piszą dziewczyny postaw na jaśniejsze ale nie blade barwy. Dobierz kolor pasujący do swojej karnacji. Fajne są moim zdaniem tu jasne róże z nutą brzoskwini.
A jeżeli chcesz postawić na troszkę ciemniejszą barwę możesz się pobawić w ombre ust.
Ogólnie warto byś zastanowiła sie nad błyszczykami do ust, zarówno zwykły ci optycznie powiększy usta a jeszcze lepiej zadziałają te z np. papryczką chilii w składzie, które fajnie pieką i błyszczą. Sama mam teraz taki z Hean i jestem zachwycona. Na bok odeszły wszystkie pomadki (nawet ta jesienna dyniowa z Bell).
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)