Wysuszacz do klasycznego lakieru

• 2023-07-09, o 23:17
  • 6
  • 83
  • 4
  • 5

Wysuszacz do klasycznego lakieru

Czy istnieje preparat, który naprawdę przyspiesza wysychanie lakieru klasycznego? Maluję paznokcie u stóp lakierami klasycznymi i zawsze zanim mi wyschnie, to gdzieś zawadzę i zniszczę pazurki :/

Re: Wysuszacz do klasycznego lakieru

Preparat to nie wiem, ale są takie małe suszarki do zwykłych lakierów. 

Preparat to nie wiem, ale są takie małe suszarki do zwykłych lakierów. 

2023-09-16 17:28:56 autor armiela

Poważnie? W życiu nie widziałam takiego cuda w wersji mini :)

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

Kiedyś miałan z Eveline taki spray wysuszający.

Ja polecę od siebie klasyk czyli Seche Vite

https://www.ladymakeup.pl/sklep/seche-vite-dry-fast-top-coat-szybkoschnacy-lakier-ochronny-do-paznokci-14-ml.html

Na jeszcze wilgotny lakier kolorowy nanieś dużą kroplę seche, rozprowadź po całej płytce, bez przyciskania i poczekaj. Seche zwiąże się z lakierem kolorowym, przyspieszy jego wysychania, utwardzi oraz pozwoli osiągnąć efekt manicure hybrydowego. 

Pod żadnym pozorem nie używaj go na samą płytkę (bez lakieru), ani na wyschnięty lakier!

Ja polecę od siebie klasyk czyli Seche Vite

https://www.ladymakeup.pl/sklep/seche-vite-dry-fast-top-coat-szybkoschnacy-lakier-ochronny-do-paznokci-14-ml.html

Na jeszcze wilgotny lakier kolorowy nanieś dużą kroplę seche, rozprowadź po całej płytce, bez przyciskania i poczekaj. Seche zwiąże się z lakierem kolorowym, przyspieszy jego wysychania, utwardzi oraz pozwoli osiągnąć efekt manicure hybrydowego. 

Pod żadnym pozorem nie używaj go na samą płytkę (bez lakieru), ani na wyschnięty lakier!

2023-09-18 15:52:10 autor jagodach

Nie wiedziałam, że jest takie cudo. Muszę wypróbować.

Dzięki za polecenia :)

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I