HEAN - BROW PALETTE WITH FIXING WAX - Paletka do stylizacji brwi z woskiem utrwalającym - SET 01 - BLOND / BROWN - 6 g
Czy odcień ciemny hebanowy brąz znajdę pojedynczo jako cień do brwi? Ten jest piękny ale tylko ten by mi się przydał :)
Brow Palette with Fixing Wax marki HEAN. Paletka do stylizacji brwi. W jej skład wchodzą dwa pudry o trwałej formule oraz wosk ...
Nie miałam okazji przyjrzeć jej się z bliska.
Czy to bardziej ciepła czy zimna paleta?
Tych kosmetyków nie miałam okazji oglądać i wąchać z bliska, ale polecam serię dla mężczyzn z To...
Cienka warstwa i będzie ładnie wyglądać.
Kalendarze przeważnie opłaca się kupić :)
Wg mnie tak :D
Cienka warstwa nie stworzy ci mocnego makijażu. Moim zdaniem możesz go tak śmiało stosować.
Moim zdaniem warto. Dzięki niemu wypróbujesz sobie różne kosmetyki tej marki i będziesz wiedział...
Wazelina jest dobra, bo jest dobra i tania :) Z jednej strony nawilżą, z drugiej strony nadaje s...
Czy odcień ciemny hebanowy brąz znajdę pojedynczo jako cień do brwi? Ten jest piękny ale tylko ten by mi się przydał :)
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go obecnie na stanie
Może się jeszcze pojawi :)
Oczywiście, że tak! Najlepiej zapisz się na powiadomienie o dostępności produktu by nie przegapić dostawy xD
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)