Re: Najlepszy krem pod makijaz?
Mnie teraz odpowiadają kremy cięższe, bardziej odżywcze, a wiosną i latem lekkie, najlepiej żelowe.
Wolę rowerek
Ćwiczę i gotuję fit dania :)
Jak dla nie bardzo wygodne i praktyczne, nie wyobrażam sobie malować się teraz w łazience
Ja korzystam z tych porad https://alces.pl/jak-zlikwidowac-worki-pod-oczami/ - działa! :)
Coś ugotuję i zwykle spędzam czas przy netflixie
Wydaje mi się, że nie.
Nie miałam okazji używać tych cieni Hean.
Dobrze się sprawdza?
Rowerek to chyba tylko na nogi wpływa?
Mnie teraz odpowiadają kremy cięższe, bardziej odżywcze, a wiosną i latem lekkie, najlepiej żelowe.
nawilżający kokosowy krem do twarzy z Eveline :) To ich nowa seria rich coconut. Zamówiłam sobie od nich z e-sklepu. Jest mega :) Szybko się wchłania i świetnie nawilża. Idealny pod makijaż.
Zwróciłam uwagę na ten kokosowy krem. Dobrze wiedzieć, że szybko się wchłania w skórę.
naturalne, nawilżające, różnych firm, moze byc ostatbio make me bio
Ja zazwyczaj używam Nivelazione przeciw przebarwieniom, ale gdy się skończy sięgam po krem nawilżający :) Jakoś nie zwracałam na to nigdy wcześniej szczególnej uwagi, ale chętnie przyjmę rady :D
a ja bardzo lubię kremy naturalne, u mnnei się sprawdzają
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)