Re: Najlepszy krem do rąk
uważam, że nie ma takiego. dla każdego inny będzie najlepszym kremem. Każdy ma inną skórę i czego innego potrzebuje
Nie mam takich
Też chętnie się dowiem. Niby odcień ma być intensywny, ale czy krcie też? Nie widziałam jeszcze ...
Jak oceniacie jej krycie?
Hybrydy, bo zwykły lakier nie trzyma się u mnie nawet 1 dnia. Mam sporo klasycznych lakierów i u...
Zwróciłam uwagę na ten kokosowy krem. Dobrze wiedzieć, że szybko się wchłania w skórę.
nawilżający kokosowy krem do twarzy z Eveline :) To ich nowa seria rich coconut. Zamówiłam sobie...
Nie miałam go
Hybryda tylko "od święta" już teraz. Wracam do zwykłych lakierów, są coraz lepsze, zmy...
Eveline jest też polską, dobrą marką.
uważam, że nie ma takiego. dla każdego inny będzie najlepszym kremem. Każdy ma inną skórę i czego innego potrzebuje
Stosowałam całą masę produktów do rąk, ale od niedawna stosuję taką serię z Białego Jelenia "Aksamitna Kuracja do pielegnacji dłoni Apteka Alergika" i ona najbardziej mi pasuje. To jest wybrawienie dla moich rąk! Sami możecie zobaczyć jak wygladały moje dłonie przed rozpoczęciem kuracji... - dramat! Teraz jest dużo lepiej, bo skóra odzyskała swoją naturalną barierę ochronną! :) Aha i myję klasycznym mydłem w płynie też od nich :)
Cien food for skin z Lidla jest bardzo fajny i tani jak barszcz.
Ja stosuję od paru miesięcy konopkę, mega tłusty krem i dosłownie kropeczkę trzeba nałożyć na dłonie, żeby było dobrze
Cien food for skin z Lidla jest bardzo fajny i tani jak barszcz.
Dla mnie jest fajny ale na lato. Teraz za słabo nawilża.
Długo szukałam kremu do rąk skutecznego bo niestety większość działa tylko do umycia rąk , mi pomógł krem do rąk ze śuzem ślimaka z Orientany jest to dla mnie HIT! nie mam problemu z sucha i popekaną skórą dłoni a za to mam gładkie i odżywione. Polecam
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)