Jedzenie dla psa alergika?
Proszę o doradzenie. Tylko na mokrą, suchą ma, jest bardzo wybredny
Czy to zmienia w jakiś sposób kolor włosów farbowanych?
Wrzucam link do instrukcji farbowania jedną z najlepszych henn czyli Sahara Tazarine:https://hen...
Hej, Czy nadal występują u Was jakieś problemy z korzystaniem ze strony, forum czy bloga? Jeżeli...
Hej, Wymiary rozsuwanych szuflad (każda z 3 po obu stronach ma tyle samo) to: 10,9cm x 30cm x 2...
fajna jest odżywka z be organic awokado. dawałam chyba 10 zł w lidlu. na razie moje numero uno!
mi odpryskiwały niestety. może miałam źle utrwalone ale robiłam tak jak zazwyczaj i coś mi nie p...
hakuro zdecydowanie. mega miękkie i wytrzymałe. swoje 4 sztuki mam od dobrych 3 lat i wszystko z...
fistaszka sama szukałam opini i dziewczyny mowily ze ok to zamówiłam i jest vialise body wrappin...
Hybrydy mają spoko, a żelowe to nie wiem
Proszę o doradzenie. Tylko na mokrą, suchą ma, jest bardzo wybredny
oj nie wiem mój pies na szczęście nie jest alergikiem
Jeżeli pies ma alergie to powinien jeśc przede wszystkim jagniecinę - są specjalne karmy hipoalergiczne z tym miesem i np. ryzem.
Jesli pies ma alergię to karma powinna być dobrej jakości. Są karmy specjalnie przystosowane do żywienia psów z takimi dolegliwościami. Polecam się zorientować.
Polecam skontaktować się z tym sklepem:
https://flogard.pl/psy/karma-dla-psa.html
W sklepie jest wiele firm karm dla psów. Poza tym personel jest zorientowany w tym co sprzedaje oraz na pewno będą w stanie Wam doradzić jaka karma będzie dla psa najlepsza.
Sądzę że pies ma uczulenie na te wszystkie dodatki jakie są w karmie jak zagęszczacze, konserwanty aromaty itp. Całkowicie bez chemii jest karma Reico w której zawartość mięsa wynosi 70 proc. Reszta to warzywa, rośliny w zależności od rodzaju karmy.
Sprawdź sobie te kanadyjskie karmy pronature holicstic - mają świetne składy i wydaje mi się że dla takiego psiaka będa odpowiednie.
Może sama gotuj?
Wdług mnie można samej przyrządzać potrawy dla psa, wtedy będziesz wiedziała, co dokładnie je.
coś z ryżem i baraniną? dużo tego jest zwłaszcza z brita. jezeli dobrze pamietam to chyba akurat ten był sensitive.
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 17.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)