olejowanie
- 2015-08-02, o 10:51
- 41
- 16 071
- 30
- 37
Re: olejowanie
Koleżanka używa oleju z pestek winogron i kokosowego. Efekty widać. Wow. Przy długich włosach ten połysk, który uzyskuje po olejowaniu to po prostu tafla blasku i są nieziemksko miekkie.
Koleżanka używa oleju z pestek winogron i kokosowego. Efekty widać. Wow. Przy długich włosach ten połysk, który uzyskuje po olejowaniu to po prostu tafla blasku i są nieziemksko miekkie.
kokosowy u mnie się nie sprawdza :/
Spróbuj makadamia. Ja stosowałam i sprawdzał się akurat u mnie lepiej niż arganowy. Teraz testuję na zmianę olej z agrestu indyjskiego i kwiatu Raat Ki Rani. Muszę przyznać, że sprawdzają się jak na razie całkiem fajnie. :)
Ja próbowałam kokosowy do olejowania ale się u mnie nie sprawdził, natomiast bardzo lubię makadamia i olejek ze słodkich migdałów :)
Olej ze słodkich migdałów jest moim ulubionym już od kilku lat :)
Próbowałam kiedyś olejowania i faktycznie efekt był już po kilku razach ale samo olejowanie zajmuje dużo czasu, kiedy ma się bardzo długie włosy, jak ja dawniej. Nakładanie oleju było bardzo uciążliwe, nie mówiąć już o jego zmywaniu. Teraz kiedy mam włoski przed ramiona z pewnością zajmowałoby to mniej czasu, więc chyba muszę zaopatrzyć się w jakiś olej i zacząć ponownie tą przygodę :)
ja używam na przemian olejek kokosowy ,arganowy i macadamia.
Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:
To może olej z czarnuszki lub jaśminowy
olej ze słodkich migdałów;)