moje zabawy wlosami
moje zabawy wlosami:)
Wolę rowerek
Ćwiczę i gotuję fit dania :)
Jak dla nie bardzo wygodne i praktyczne, nie wyobrażam sobie malować się teraz w łazience
Ja korzystam z tych porad https://alces.pl/jak-zlikwidowac-worki-pod-oczami/ - działa! :)
Coś ugotuję i zwykle spędzam czas przy netflixie
Wydaje mi się, że nie.
Nie miałam okazji używać tych cieni Hean.
Dobrze się sprawdza?
Rowerek to chyba tylko na nogi wpływa?
No, no Super! Masz jeszcze jakieś ukryte talenta?
no super fryzurka może opiszesz nam jak ją zrobilas? albo moze masz jeszcze zdjęcia innych fryzur?
hej jutro chetnie wrzuce wam inne fryzurki:)a to jest bardzo proste:)oddzielikam najpierw duzo grzywki czego tu nie widac ale wrzuce i przod,,,z reszty zrobilam wysoko zwykly kucyk,,,,potem zypelnie w nieladzie zakrecalam w petelki nie za grybe pasemka z kucyka podpinajac kazdy wsowka od srodka tej petelki dzieki temu nie uzywam do takiego upiecia nawet prysniecia lakierem
sory za te rozyczki tam biale ale byla to probna fryzura komunijna:)pozdrawiam:)
moim zdaniem super! strasznie podobają mi się takie upięcia no ale Ty masz piękne, dłuugie włosy i naprawdę jest się czym bawić
dziekuje:)ja sie mecze z tymi wlosami byle do slubu bo po to je trzymam:)zawsze mialam krotka fryzurke:)czesto zamiast ozdob jakotakich wplesc mozna korale lub nawet jakis "odpustowy niepotrzebny naszyjnik a we wlosach efekt moze wyjsc fajnie:)
jeejjj ale ślicznie!!! bosko po prostu ! w ogóle ślicznie wyglądasz na tym zdjątku, a Twoje duże oczy wygladają tu naprawdę zajefajnie! zachwiciłas mnie tą fotką
bo tu nie sa zbyt pomalowane tylko czarna kredka i tusz a jak wezme cien to oko robi sie ciezkie,,,dziekuje za mile slowko:)
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)