moje dyze oczy i opadajace powieki:(
Jak je ladnie pomalowac???
Czy dobrze utrzymuje kolor?
Tylko trzeba mieć do nich naprawdę dobrze nawilżone i wypielęgnowane usta.
To według mnie najbardziej trwałe pomadki do ust.
No zamowilam max factof, lipfinity lip colour, na Notino :) Bardzo trwala i duzy wybór odcieni, ...
Korektor z MAC to nie miały wydatek, dlatego stawiam na coś ciut tańszego.
Macie taki? Mnie potrafią wychodzić zacieki, choć rozprowadzam samoopalacz rękawicą. Najgorzej m...
Dla mnie tylko oleiste peelingi trudno się spłukują ze skóry, pozostawiając wyczuwalną warstwę n...
Dobrze według mnie.
Oczywiście, że tak :)
duze przepraszam:)P
kurcze wiele dziewczyn chciałoby mieć takie duże oczy
a próbowałaś tych makijazy z tutoriali? Były i na pomniejszenie oczu a także na opadającą powiekę
tak patrzylam i moze mi nie wychodzi hehe rzadko mi wychodzi je ladnie pomalowac:)a uwielbiam ciemne cienie
ja też uwielbiam ciemne cienie i w ogóle ostre, intensywne makijaże i co prawda zbyt dużych oczu nie mam, wręcz odwrotnie, ale problem opadajacej powieki owszem :/ cóż makijaż to nie lifting chirurgiczny hehe ale ja nawet przy ogólnie ciemnym makijażu staram się jeszcze ciemniejszym cieniem zarysować V czy migdała jak kto woli i na górnej powiece tym cieniem wyjeżdżam nad ruchoma powiekę na tyle, aby był widoczny w nazwę to "normalnej" hehe pozycji powieki, wiesz co mam na myśli wtedy tak nie zwracam uwagi, nie widze i mnie tak nie wkurza, bo jakbym zaaplikowała ten cień niżej to by zginął. Koleżanki mi mówiły, że niby nawet wtedy ta opadająca powieka nie jest jakoś szczególnie widoczna, ale ja np wiem, że tam jest zarys cienia który został lekko mówiąc przykryty i mnie to wnerwia hehe
A co do Twojego makijażu to zdjęcie ma słabą ostrość i masz dość mocno otwarte oko, więc nie widzę makijażu w pełnej okazałości, ale moim zdaniem wyglądasz ładnie
Nie przejmuj się ja tez mam coś takiego, ze nawet jak wszyscy się zachwycają moim makijażem to ja i tak nigdy do końca nie jestem zadowolona
no wiem w odpowiedzi u ciebie na krem pod oczy napisalam ze kiepski aparat:)P dzieki i pozdrawiam Cie:)
hehe spoko i dziękuję za zdjątko kremiku również serdecznie pozdrawiam :*
fajnie
Ja też mam duże oczy i lekko opadającą powiekię. Zwykle staram się pomalować na oku odpowiednia kreskę.
Ja też mam duże oczy i lekko opadającą powiekię. Zwykle staram się pomalować na oku odpowiednia kreskę.
Mam dokładnie to samo, tyle że nie mogę sobie pozwolić na wielkie szaleństwa z kreską, grubsza wcale mi nie pasuje ;)
rozświetlenie wydaje mi się dopwiedni, ale z umiarem, coś z różu może
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)