między kuchnia a salonem
niestety nie ogladałam tego odcinka miedzy kuchnia a salonem kiedy Monika występowała .... nie dało by sie zamiescic tego filmiku na profilu
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
niestety nie ogladałam tego odcinka miedzy kuchnia a salonem kiedy Monika występowała .... nie dało by sie zamiescic tego filmiku na profilu
Ja również nie mogłam oglądac;/ jak ktos ma to nagrane niech wrzuci
pozdrawiam
Jutro Monika też będzie w Między Kuchnią a Salonem.
Nie mogłam oglądać MKAS bo niestety byłam w pracy ale zobaczyłam linka z odnośnikiem:)
Powiem szczerze że super! Prowadząca Ci poganiała (wiadomo czas ograniczony) ale super wyszło. Bardzo fajny makijaż-uniwersalny, trafi do wiekszej liczby osób
Bardzo sie ciesze z Twoich ciągle to wiekszych sukcesów I wiem że przed Toba wielka kariera
Masz talent i coraz to wiecej osób zaczyna to dostrzegać Twórz dalej i inspiruj nas tak jak do tej pory:)
Pozdrawiam Serdecznie
Tu macie linka do wczorajszego programu z Moniczką:)
he he znalazłam
http://mks.plejada.pl/42531,makijaz-na- ... lnosc.html
pozdro
Ewka
Kochana dziękuję Ci za przemiłe słowa dzięki Wam mam energię i chęć do działania :* cieszę się, że nagranie podobało się prowadząca poganiała fakt, bo ja oczywiście miałam wiele do powiedzenia ;p ale jak o cos się zapytała to przecież musiałam odpowiedzieć ;p makijaż na żywo lepiej się prezentował, będę musiała jeszcze raz go pokazać ;p
Tu macie linka do wczorajszego programu z Moniczką:)
he he znalazłam
http://mks.plejada.pl/42531,makijaz-na- ... lnosc.html
pozdro
Ewka
No jasne czekałam już od 14.40 bo wcześniej byłam zawieszona tutaj na Twojej stronce:)
Apropo--> kiedy kolejny występ
dokładnie
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)