marka GLAZEL warta wypróbowania ?
cześć
chciałabym zakupić cienie sypkie ale nie wiem czy to jest dobra firma i nie wiem jakie jakościowo są ich kosmetyki ,do tej pory nie miałam jeszcze nic z tej firmy.
Chyba nie miałam nigdy szamponu z Bielendy.
Nie miałam jeszcze okazji go używać i tez jestem ciekawa.
Czy dobrze oczyszcza skórę głowy?
Ciekawy produkt, nie spotkałam chyba jeszcze cebulowych kosmetyków do włosów.
Ja mam nieokazałe, nieduże usta i pomadki słabo na mnie wyglądają, szczególnie te ciemniejsze ko...
no ja to w ogole mam problem z pomadkami, zawsze co kupie to mi nie pasuje
I co polecacie dziewczyny? nie jestem jakoś mega wymagająca, grunt zeby zasłonić niedoskonałosci...
Jestem za i najlepiej byłoby założyć na to osobny wątek :)
Długo szukałam henny, która spełniłaby moje wymagania. Teraz korzystam z oferty Maxel Cosmetics ...
cześć
chciałabym zakupić cienie sypkie ale nie wiem czy to jest dobra firma i nie wiem jakie jakościowo są ich kosmetyki ,do tej pory nie miałam jeszcze nic z tej firmy.
Wieżyczki cieni sypkich są bardzo zachwalane.
Wieżyczki cieni sypkich są bardzo zachwalane.
Też dużo o nich słyszałam i widziałam kilka razy w filmikach u Moniki :)
Jestem ciekawa jaka jest jakość tych cieni sypkich.
Używałam ich na zajęciach praktycznych w szkole wizażu. Naprawdę świetne cienie, bardzo dobra pigmentacja, długo się utrzymują, świetnie blendują. Powinnaś być zadowolona.
Da się kupić pojedyncze cienie z tych wieżyczek? Nie ukrywam, że te brokaty drobno zmielone mogą być fajne do zrobienia z nich błyszczącego eyelinera.
warto pisać o zniżkę bo konsultanci chętnie ją dają
czy ja wiem
słyszałam, że cienie są dobrej jakości, szczególnie maty
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)