makijaż na koniec szkoły
cześć,
jaki zrobić makijaż na zakończenie roku szkolnego. W czwartek kończę technikum i myślę nad makijażem jakimś delikatnym. Macie jakieś pomysły.?
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
cześć,
jaki zrobić makijaż na zakończenie roku szkolnego. W czwartek kończę technikum i myślę nad makijażem jakimś delikatnym. Macie jakieś pomysły.?
Ja radziłabym Ci zrobić coś delikatnego. Kreska na górnej powiece, tusz, podkład, puder i trochę różu i błyszczyk z drobinkami lub pomadkę w kolorze nude lub delikatnie różową... Na blogu masz do wyboru sporo filmików na ten temat. Napewno coś dla siebie znajdziesz
Teraz na wiosnę polecam jakies delikatne koralowe cienie. Np. jasny pudrowy róż do tego typu kolorystyki polecam wyrównac koloryt skóry wokół oczu żeby nie wygladały na zmęczone. Do tego maskara. Podkreślenie policzków i wedle uznania podkład
delikatny
Myślę, że jakiś brzoskwiniowy albo koralowy cień na ruchomą powiekę, średnim brązem zaznaczone załamanie. Do tego tusz, jakieś delikatne usta, róż na policzki.
podkreśl albo usta albo oczy, zaakcentuj to co ładne
klasyczny i delikatny
Ja bym wybrala podkreslenie ust
Bez makijazu najlepiej
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)