makijaż do okularów
witam,
jestem brunetką o brązowych oczach i noszę okulary (jestem krótkowidzem) nie bardzo wiem jaki makijaż zrobić żeby wyglądać ładnie nosząc okulary a nie śmiesznie może mi coś doradzicie?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
Nie miałam okazji używać.
witam,
jestem brunetką o brązowych oczach i noszę okulary (jestem krótkowidzem) nie bardzo wiem jaki makijaż zrobić żeby wyglądać ładnie nosząc okulary a nie śmiesznie może mi coś doradzicie?
mam ten sam problem... powinnam nosić okulary, ale tego nie robię jak mam makijaż, bo albo go nie widać albo śmiesznie to wygląda... też jestem brunetką tylko z zielono-niebieskimi oczami
jakieś propozycje?
Uważam, że nie powinnyscie przesadzac z kredkami a cienie spokojnie mozna uzywac;)
dolna powieke mozecie poprostu podkreslac cieniami. Do brazowych oczu pasuje np zloto, fiolet zielen
do zielonych roze fiolety brazy
Kombinujcie dziewczyny:):)
Sama nie nosze okularow wiec nie moge wam niczego konkretnego polecic;)
Ale moze to sie choc troszke przyda. Widze, ze wam nikt nic dlugo nie odpisywal..Szkoda
Witam!
Ja również proszę o propozycję makijażu pod okulary dla krótkowidza
Ja noszę okulary i muszę powiedzieć, że używam bez żadnych problemow czarnej kredki, czasami nawet dość mocno i wcale nie wygląda to jakoś śmiesznie czy też nieładnie...chyba, że to tylko moje subiektywne odczucie
Ja też noszę okulary na codzień i maluję się normalnie tak jak przed rokiem gdy ich nie nosiłam.Używam dosyś sporo czarnej kredki,tuszu i cieni i wydaje mi się,że wszystko pasuje.Także niema się czym przejmować trzeba poprostu spróbować wszystkiego na własnej skórze.
Kochane już w piątek ukaże się filmik z makijażem pod okulary - będzie on bardzo delikatny, pokazany w naturalnych kolorach aha dla krótkowidze dodam jeśli nosimy "minusy" to nasze oczy przez nie pomniejszają się, dlatego niby nie powinno się używać czarnej kredki w dużych ilościach...ale jak wiadomo makijaż to zabawa, i jeśli uważacie, że czarna kreska nie pomniejsza Wam oczu to super ps.będzie również filmik "jak dobrać okulary" zapraszam do oglądania
dobrze wiedziec
Ja też noszę okulary, mają one koci kształ, więc kiedy podkreślam oko kreską na górnej powiece, to wygąda to bardzo dobrze :)
Ja (nie)stety nie noszę okularów, więc nie mam problemu :)
Okulary to nie problem przy makijażu, czyh może odwrotnie:) Ja maluję się jak zwykle.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)