makijaż 2 :) odważniejszy ...:)
kolejny już raz przedstawiam makijaż w odcieniach niebieskiego koloru.... Pozdrawiam i prosze o komentarze...:* Dudziczka
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
Bardzo ładny odcień niebieskiego - ten ciemniejszy
Może napiszesz jakich cieni itd uzyłaś do wykonania poszczególnych makijaży..?
Pozdrowionka
mi się akurat bardzo podoba i jestem zachwycona
Bardzo fajny makijaż cieszę się, że przedstawiasz nam swoje propozycje zachęcam więcej dziewczyn do publikacji zdjęć i faktycznie, fajnie by było jakbyś napisała jakich cieni użyłaś bo bardzo ładne kolory pozdrawiam
SUPER COŚ W MOIM STYLU
BARDZO MI SIĘ PODOBA
Super kolorki, do mnie by nie pasował w tym wykonaniu ale po małym przekształceniu.... zainspirowałaś mnie:D
ja nie mam takiej weny twórczej jesli chodzi o makijaże
ja jeszcze robie wiele błędów
ja nie mam takiej weny twórczej jesli chodzi o makijaże
Ja tez nie mam takiej weny :)
Ja mam czasami wenę wieczorami i wtedy makijaż wychodzi mi piękny, natomiast kiedy gdzieś wychodzę, zawsze muszę coś zepsuć.
super ;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)