kosmetyki-sklep
Mam pytanie czy jeśli zamówię w sklepie kilka pędzli maestro podkład i jakąś kredkę czyli kilka produktów na raz to czy wszystko przyjdzie mi w jednej paczce i zapłace tylko jedną przesyłkę?
Pozdrawiam:)
Ja zawsze przedobrzę z ilością :D Powinno się wlewać według info z opakowania, a ja tam zawsze l...
Jak jest ciepło ale nie upalnie, czasem poleżę na leżaku z godzinkę, raz na tydzień może ;)
Raczej się nie opalam. Łapię opaleniznę "przy okazji" oraz stosuję piankę samoopalając...
Albo wyświecającej się w strefie T?
Czy nadaje się do skóry tłustej?
Czy jest wydajny?
Kiedyś coś takiego miałam to po godzinie zbierał się w załamaniu powieki co wyglądało brzydko :\...
Cały czas pozostaje wilgotny, czy zastyga na powiece?
Powinien być bardzo wydajny, zważywszy na pojemność :)
Mam pytanie czy jeśli zamówię w sklepie kilka pędzli maestro podkład i jakąś kredkę czyli kilka produktów na raz to czy wszystko przyjdzie mi w jednej paczce i zapłace tylko jedną przesyłkę?
Pozdrawiam:)
Dziwne pytanie bo wszystko dokładnie pisze...... ale zawsze lepiej zapytać tak jedno zamowienie przychodzi w całej paczce pozdrwiam
Dzięki Moni za odpowiedź w moim imieniu wszystko zawsze w jednej przesyłce nadaję - koszty dostawy płaci się tylko raz.
Czesc! A ja mam pytanie dotyczace nowej dostawy. Kiedy beda dostepne kosmetyki, ktorych aktualnie nie ma w magazynie? Mam zamiar zamowic kilka rzeczy
a o które dokładnie Ci chodzi kosmetyki?
Chodzi mi np. o cienie NYX http://www.ladymakeup.pl/sklep/nyx-eyes ... lette.html
lub o pedzel http://www.ladymakeup.pl/sklep/qvs-pedz ... -1405.html
Pozostale rzeczy, ktore chcialam zamowic sa jeszcze dostepne, wiec o nich teraz nie wspominam
Paleta będzie prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, czekam za dostawą co do pędzla to nie wiem, trudno mi powiedzieć. A Maestro seria 120 nie interesuje Cię?
Moja droga! Najchetniej wykupilabym polowe Twojego sklepiku Na Maestro 120 sie nie skusze, bo chce pedzelek z krotkim trzonkiem, a ten drugi na taki wlasnie wyglada. Z opisu wynika ze powinien byc b.dobry i cena tez przystepna, takze chyba poczekam az go bedziesz miala...
Kochana, szczerze Ci napisze, że Maestro jest lepszy gatunkowo. Będę mieć wkrótce pędzle Maestro na krótkim trzonku (pokazywalam je niedawno we filmiku) i będzie właśnie 120 rozmiar chyba 20. Także zastanów się pozdrawiam
Skoro tak, to oczywiscie rozwaze Lepiej zaplacic troche wiecej i byc zadowolonym niz oszczedzic i narzekac na zakup. Pozdrowionka! ))
Jeszcze 2 pytanka. Czy bedziesz miala tylko rozmiar 20? Czytalam komentarze dziewczyn, ktore pisaly ze zaluja, ze nie kupily wiekszego rozmiaru, bo 20 jest raczej maly...
I drugie pytanie. Czy wiesz juz jaka bedzie cena? Pozdrawiam wiosennie!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)