korzystacie z zabawek w sypialni?
tak z ciekawości pytam, korzystacie z zabawek w sypialni? Czy tylko ja jestem taka, ze wciąż się nie odważyłam... ?
Czy dobrze utrzymuje kolor?
Tylko trzeba mieć do nich naprawdę dobrze nawilżone i wypielęgnowane usta.
To według mnie najbardziej trwałe pomadki do ust.
No zamowilam max factof, lipfinity lip colour, na Notino :) Bardzo trwala i duzy wybór odcieni, ...
Korektor z MAC to nie miały wydatek, dlatego stawiam na coś ciut tańszego.
Macie taki? Mnie potrafią wychodzić zacieki, choć rozprowadzam samoopalacz rękawicą. Najgorzej m...
Dla mnie tylko oleiste peelingi trudno się spłukują ze skóry, pozostawiając wyczuwalną warstwę n...
Dobrze według mnie.
Oczywiście, że tak :)
tak z ciekawości pytam, korzystacie z zabawek w sypialni? Czy tylko ja jestem taka, ze wciąż się nie odważyłam... ?
ja tam korzystam czasem. mój partner czasem lubi a czasem marudzi, ale przeciez chodzi o to, zeby nam było odbrze obojgu, więc jakoś pomarudzi, pomarudzi i da sobie spokój. ale kiedyś też myśląłm, ze to nie dla mnie, ale wiesz... jak to sie mówi, wszystko jest dla ludzi.
a z czego korzystacie i gdzie kupujecie? może i ja sie w oncu kiedyś odważe, ale pojecia nie mam prawie żadnego o takich zabawach...
nie korzystamy ;p
czasami warto :)
Korzystamy z wielu rzeczy: wibator, dildo, kulki, kajdanki i ciągle nam mało :P
Korzystamy, warto urozmaicać sobie zycie seksualne
korzystam :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)