kolor
Witam chcaiłam zapytac jak uzyskac taki kolorek wlosow ponizej zalaczelam zdjecie
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
prześliczny kolor spróbuj farb L\'oreal!
Również polecam farby L\'Oreal. Są one bardzo wytrzymałe oraz dają świetne efekty koloryzacji.
Ja ostatnio używałam ich farby:
http://www.okazje.info.pl/ud/uroda/l-oreal-recital-preference-farba-do-wlosow-ombre-collection-no-1.html
Zrobiłam nią ombre na ciemnych włosach i wyszło ślicznie Także naprawdę, możliwe nawet, że właśnie ta farba zrobi podobny kolor do tego na zdjęciach. Zawsze możesz udać sie też do fryzjera
Witam chcaiłam zapytac jak uzyskac taki kolorek wlosow ponizej zalaczelam zdjecie
A jaki jest kolor wyjsciowy ?
Zawsze marzyłam o takim kolorze, miałam czarne ściągałam kolor, tyle pieniędzy wydałam na to i nie otrzymałam tego efektu co chciałam. Nic na razie nie kombunuję bo włosy muszą się zregenerować.
Ja również polecam te farby, powinien wyjść ci taki kolor jakiego oczekujesz.
Bardzo podobają mi się takie kolory, ale u kogoś.. sama jestem typową brunetką i dobrze mi z takim kolorem :) A jeśli chodzi o sam kolor to również poszukałabym coś w gamie L'Oreal :)
ja również bardzo lubie takie blondy ,bo takie typowo jasne (poziom 9 ,10) niekoniecznie, ja mam bardzo stonowany blond na poziomie 8 ,to połączenie miodowego z karmelem i nuta szarości ,uzywam farby Goldwell topchic o kolorze 8N , to profesjonalna fryzjerska farba i kupisz ją jedynie w sklepie fryzjerskim ,kosztuje ok 30 zł ale kolorek sliczny polecam przynajmniej mnie taki wyszedł ,a i mój kolor wyjściowy to ciemny blond .powodzenia!
blondy sa fajne ale jesli nie za jasne ,napewno nie tonacje białe i żółte
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)