jaki humorek - takie patrzałki :)
Przedstawiam moje pomysły na makijaże oczu. Chyba mam opadajace powieki. Czy moge tak się malować? Co jeszcze mogłabym zmienić?
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Przedstawiam moje pomysły na makijaże oczu. Chyba mam opadajace powieki. Czy moge tak się malować? Co jeszcze mogłabym zmienić?
Mam oczy niebieskie, a na zdjeciach chyba wyszły bardziej na zielone.
Tutaj malowałam powieki szarymi cieniami i różowym, a wyszło trochę fioletowo. Dałam też niebieską kredke.
to jest to...zajebiście wygląda..różne widzialam ale te oczy na prawde rewelacyjne...i powiem Ci,że faktycznie tu na zdjeciach masz oczy zielone...superr...bardzo ładnie pomalowane oczy..
Dziękuję bardzo. Ciesze się, że ci się podoba
Naprawdę prześliczne, jestem pod wrażeniem ;]
Uwieeeelbiam, jak jest dużo kolorów na powiekach!
Bardzo fajnie malujesz oczka, te ostatnie mi się najbardziej podobają:)
Dzieki Skoro się wam podoba, to znalazłam jeszcze jedno zdjęcie. Poprzednie chyba lepiej wyszły, no ale co tam Jak jeszcze mi kiedyś coś w miare się uda to pstryknę i wstawie.
Piękne makijaże i oczęta takiego koloru oczu jeszcze nie widziałam - coś pomiędzy turkusem a zielenią - super widać po Twoich makijażach że słoneczko wyszło - aż chce się żyć
Jeszcze raz dziękuje Zrobiłam jeszcze makijaż z beżem i brązem.
Ten jest podobny do drugiego od góry ( kolory rudawo-brazowe
i niebieski), ale tu dałam cień złoty, pomarańczowy i zielony tak leciutko na dolnej powiece.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)