jak zrobić taki makijaż
Witam może ktoś wie jak uzyskać taki efekt rozświetlonej świecącej buzi i ogólnie jak zrobić ten makijaż jakich marek kosmetyków użyć?
Jak myjecie takie pędzle?
Chętnie podpatrzę, jakie macie typy :)
Tylko i wyłącznie Kryolan.
Z tych utrwalających to fixing spray z GR
Jaki spray do makijażu polecacie?
u mnie to samo tylko bez żelu do brwi
Tylko na mokro pod prysznicem, inaczej nie stosuję.
Nie miałam okazji używać tych pomadek i konturówek.
Moim włosom posłużyły ich kosmetyki, fajnie dociążaką włosy.
Marka Kryolan ma takie produkty, np Kryolan Glamour Glow - puder nabłyszczający:)
Jak? Idź do kosmetyczki . Przyjrzyj się jak ona to robi i będziesz najlepiej wiedziała. Ciężko tak opisać w poście jak robi się makijaż. Co do jednego jestem pewna, ta dziewczyna na zdjęciu wygląda tak perfekcyjnie bo ma naprawdę sporą "kosmetyków" na twarzy. Naprawdę!
Na powiece użyłam nieco innych kolorów, ale sądzę, że skorzystasz z tego tutorialu Zapraszam na mojego bloga, tam są szczegóły
Polecam blog Hanexxx - ostatnio sama dość często na niego wchodzę i jej tutoriale są naprawdę przejrzyste - nie powinno być problemy z odtworzeniem makijażu
Samemu ciężko zrobić dobry makijaż. Niestety z przymkniętym okiem cudów nie będzie.
Żeby zrobic taki makijaż potrzeba rozświetlającego/nawilżającego podkładu, pudru transparentnego, pudru odbijającego światło lub rozświetlacza, korektora, bronzera.
Instrukcja:
1) podkład aplikuj na twarz dłońmi, pędzlem lub gąbeczką. Jak lubisz.
2) zrób oczy - tusz + kreska czarnym linerem lub kredką
3) pod oczami i w kierunku nosa (kształt trójkąta nałóż korektor rozświetlający. Zaaplikuj go także wzdłuż grzbietu nosa, w centralnym obszarze czoła, pod noskiem iodrobinkę na brodzie. Dobrze wklep dłońmi i rozetrzyj lekko granice.
4) przypudruj całośc transparentnym pudrem.
5) na boki kości policzkowych, na boki i sam szczyt czoła, odrobinkę o bokach brody zaaplikuj brązer.
6) możesz jeszcze na centralne części policzków nałożyc odrobinkę ciepłego różu.
7) w centrum twarzy nałóż puder odbijający światło lub rozświetlacz w niedużej ilości.
8) na usta nałóż jasną brzoskwiniową szminkę.
Finish, masz make-up jak na zdjęciu.
zgadzam sie z poprzedniczką
ja również
Żeby zrobic taki makijaż potrzeba rozświetlającego/nawilżającego podkładu, pudru transparentnego, pudru odbijającego światło lub rozświetlacza, korektora, bronzera.
Instrukcja:
1) podkład aplikuj na twarz dłońmi, pędzlem lub gąbeczką. Jak lubisz.2) zrób oczy - tusz + kreska czarnym linerem lub kredką3) pod oczami i w kierunku nosa (kształt trójkąta nałóż korektor rozświetlający. Zaaplikuj go także wzdłuż grzbietu nosa, w centralnym obszarze czoła, pod noskiem iodrobinkę na brodzie. Dobrze wklep dłońmi i rozetrzyj lekko granice.4) przypudruj całośc transparentnym pudrem.5) na boki kości policzkowych, na boki i sam szczyt czoła, odrobinkę o bokach brody zaaplikuj brązer.6) możesz jeszcze na centralne części policzków nałożyc odrobinkę ciepłego różu.7) w centrum twarzy nałóż puder odbijający światło lub rozświetlacz w niedużej ilości.8) na usta nałóż jasną brzoskwiniową szminkę.
Finish, masz make-up jak na zdjęciu.
Zdecydowanie :)
jak wyżej :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)