jak maować się cianiami
hej, znacie może jakieś dobre blogi albo stronki na których są porady jak ładnie umalować sobie oczy cieniami do powiek? ja probuje sama albo z youtubem, ale nie łąpię tego i mój makijaż to jedna wielka kolorowa powieka:(
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Także jestem ciekawa
Nie wiedziałam, że jest takie cudo. Muszę wypróbować.
hej, znacie może jakieś dobre blogi albo stronki na których są porady jak ładnie umalować sobie oczy cieniami do powiek? ja probuje sama albo z youtubem, ale nie łąpię tego i mój makijaż to jedna wielka kolorowa powieka:(
Chodzi Ci o tutoriale makijażowe? Na Youtube jest bardzo dużo dziewczyn, które pokazują krok po kroku makijaż od dziennego po wieczorowe:)
Ja osobiście polecam KatOsu, Maxineczkę, Dressedinmint, LadyMakeup czy Martynę Molendę. Dziewczyny naprawdę fajnie tłumaczą i z bliska pokazują co gdzie i jak:) Ja w ten sposób nauczyłam się malować :)
ja jakoś sama się nauczyłam ale może jakieś filmiki na youtube pomogą :)
ja również polecam maxineczke i katosu
ja maluje sie palcem zawsze kupilam jakies cienie i sie ucze :) narazie nic szczegolnego od razu to zmywam al grunt to sie nie poddawac prawda dziewczyny?
chetnie bym się pomalowała, ale mam tak opadające powieki, ze to nie ma sensu :/
Kącik oczu kryjemy jasnym cieniem, zewnetrzną powiekę ciemniejszym.
RedLipsticMonster, Maxineczka, KatOsu :)
tak samo polecam RLM, Maxineczke i jeszczę Karolinę Zientek MakeUp Artist
Ja zastanawiam sie nad książką KatOsu, ale widzę że polecacie dużo kanałów na YT, możne znajdę coś dla siebie a jeśli nie to książka leci do mnie, bo widzę że jest jeszcze w jednym sklepie internetowym :)
katosu
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)