imprezka :)
zaproszono mnie na impreze w stylu lat 70-80:P mam problem z ubiorem w co radzicie sie ubrac ? nie mam pojecia prosilabym o podpowiedz grunt to zrobic dobre wrazenie i miec sie pozniej z czego smiac
Matowa pomadka jak najbardziej tak ale tylko wtedy gdy mamy odżywione gładkie usta wygląda ona ł...
W moim przypadku bardzo długo szukałam odpowiedniego toniku po większości podrazniało mi skórę i...
Do sukutecznej walki z trądzikiem polecam spróbować produkty marki Orientana a dokładnie hydroku...
Jeśli zastosujesz go na sam środek twarzy, szczyt nosa, broda, środek czoła to będzie to dobrze ...
C,y jeśli jest rozświetlający, to czy naprawdę będzie dobrze wyglądał na całej twarzy?
Olejek z drzewa herbacianego.
Jest miękka czy raczej twarda?
Bardziej jestem za matem, ale czasem na ustach lądują pomadki o innym wykończeniu.
Nie widziałam różnicy.
zaproszono mnie na impreze w stylu lat 70-80:P mam problem z ubiorem w co radzicie sie ubrac ? nie mam pojecia prosilabym o podpowiedz grunt to zrobic dobre wrazenie i miec sie pozniej z czego smiac
Przede wszystkim jaskrawe, błyszczące dodatki:) Dużo cekinów, opaski we włosach, falbanki, fikuśne torebki, a może skóra?
Zależy jaki charakter ma ta impreza i w czym Ty dobrze się czujesz, bo samopoczucie jest najważniejsze:)
Dokładnie, mam podobne skojarzenie z tamtymi latami ;p no i obowiązkowo spodnie "dzwony" ;p a jak lata 80-te bardziej to intensywne i perłowe makijaże+róż na ustach ;p
hihhi dokładnie ;p szalone disco ;p ps. Paola widzę, że wybierasz się do kina?:)
hihhi dokładnie ;p szalone disco ;p ps. Paola widzę, że wybierasz się do kina?:)
zastosowalam sie do rad i wyszlo szalowo zalozylam mega kolorową bluzke z koronką na plecach, do tego szersze mozna powiedziec w stylu hip hop spodnie z czarnymi cekinami i kolorowy makijaz z rozowymi ustami jak Monika doradzila no i na koniec dodalam afro, kolezanki zrobily mi ostry tapir po prostu bomba dzieki Wam naprawde nie mialam pomysłu w ogole a tu taka inspiracja teraz kolejna impreza ale w stylu Hollywood mozna przebrac sie za postacie z bajki albo z filmu wiem jedynie moj partner przebiera sie za Bonda a ja? sama niewiem czekam na wasze pomysły dzieki temu forum zadziwiam znajomych
chętnie zobaczyłabym cię w całej kreacji:)
niestety zdjecia bede miala za jakies dwa tyg po feriach bo nie ja robilam zdj ale jesli bede miala to wstawie
No to czekamy na jakieś zdjęcie A kiedy kolejna impreza?
nastepna 4 lutego ale ten temat mi sie w ogole nie podoba... pojde chyba bez przebrania zaloze czerwoną sukienke i tyle
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)