hybrydy Semilac

• 2015-07-22, o 11:13
  • 83
  • 42 010
  • 66
  • 62

hybrydy Semilac

Mam zamiar zacząć przygodę z paznokciami hybrydowymi. Czytałam opinię o firmie Semilac- z tego co dziewczyny piszą jest bardzo dobra. Polcecacie? jak się za to zabrać? może jakieś wskazówki? ;)

Re: hybrydy Semilac

Osobiście nigdy nie próbowałam, ale znajoma używa tylko Semilac'ów i bardzo sobie chwali. Poza tym Karolina z kanału "stylizacje" na YT o nich często mówi. :)

ja również jeszcze nie próbowałam

Ja tez nie próbowałam ale znajoma, która czasem maluje mi paznokcie, ma hybrydy Semilac i bardzo je chwali ;)

Też mam zamiar zacząć :)

tak są bardzo dobre. polecam każdemu. nie niszczą płytki paznokcia tak jak żele ;)

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

Zastanawiam się czy tania lampa z Allegro poradzi sobie dobrze z utwardzeniem hybrydy? Lepiej zainwestować w lampę czy w lepsze lakiery takie jak właśnie Semilac? Jakie macie doświadczenia w tym temacie?

Bardzo podobają mi się hybrydy, a jeszcze miałabym wielką frajdę z używania lampy. Sam proces malowania stałby się przyjemniejszy :)

Niedawno kupiłam pierwszą hybrydę semilac i po pierwszym zastosowaniu jestem zadowolona.

A słabsza lampa powinna sobie poradzić z utwardzeniem, tylko trzeba wydłużyć czas naświetlania.

Używam od grudnia i nie zmienię ich na nic innego. Są niesamowicie łatwe w użyciu, trwałe, mają piękny połysk i wiele kolorów do wyboru. Same zalety :)

ja tez słyszałam o tych z semila podobno bardzo dobre

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I