dermaroller na gładką skórę
Witam
Kupiłam dermaroller i po kilku tygodniach zauważyłam że skóra stała się gładka jak u niemowlaka polecam
Pozdrowienia
Miałam oryginalną szczotkę TT i strasznie swego czasu zniszczyła mi włosy. Po niej zaczęły mi si...
Nie miałam okazji używać ani jednej, ani drugiej. Słyszałam natomiast więcej dobrego o Lash Sens...
Nigdy nie używałam konturówek do ust od nich.
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Witam
Kupiłam dermaroller i po kilku tygodniach zauważyłam że skóra stała się gładka jak u niemowlaka polecam
Pozdrowienia
hej
a kupiłaś coś sensownego czy coś taniego z allegro?
ja za to dziękuje. Nie jestem masochistką Na myśl o igiełkach mam dosyć. Nie jestem w stanie aż tak się poświęcić dla urody
Ja wręcz przeciwnie:) Te igiełki są tak cieniutkie, że prawie wcale tego nie widać.
Mam rolkę, ale to taka tania i się zastanawiam czy aby błędu nie popełniłam kupując ją
http://www.dailymotion.com/video/xbb1qj ... _lifestyle
obejrzałam filmik o nim i ja dziękuję:) moze w salonie tak, ale nigdy w domu...ciężko w warunkach domowych odpowiednio go wystertylizować...może gdyby to były jednorazowe maszynki- ok, ale bałabym sie zakazenia, ze dotknę rane palcem lib niedokładnie odkażę roller
powiem Ci, że filmik wybrałaś sobie nie mały raczej bardzo drastyczny
widzę, że tam zaprezentowano bardzo zaawansowaną długość igiełek. Zresztą widać też po krwotoku jaki było widać podczas rolowania.
Ja mam takie malutkie bo ,0,25mm. Tego praktycznie nie widać. Kupiłam sobie z ciekawości, ale na dłuższą metę nie chcę się rolować czymś tanim. Raczej oglądam się za czymś profesjonalnym bym nie miała obaw, że coś stanie się z urządzeniem.
Jestem po 3 zabiegach i krwi nie widać ani kropelki:)
Ja mam rolke z iglami 0,5 i roluje sie od 3 lat.I nigdy nie pojawila sie krew. Kupujemy rolke w zaleznosci od oczekiwanych efektow.Moja ma sprawiac, ze kosmetyki maja glebiej w skore wnikac.Ale przymierzam sie do rolki 1.5 bo juz zahartowana jestem
Ja mam rolke z iglami 0,5 i roluje sie od 3 lat.I nigdy nie pojawila sie krew. Kupujemy rolke w zaleznosci od oczekiwanych efektow.Moja ma sprawiac, ze kosmetyki maja glebiej w skore wnikac.Ale przymierzam sie do rolki 1.5 bo juz zahartowana jestem
Jak sympatycznie, że ktoś jednak stosuje rolkę i odpisał.
Mam pytanko. Jakiej używasz? Coś konkretnego czy popularne allegro?
Kupilqm ja na allegro.Kosztowala wtedy chyba cos 70 zl.Teraz tez mniej wiecej po tyle sa.
http://allegro.pl/mns-roller-cellulit-0 ... 49530.html
Igly sie nie wyginaja ,jest ok.Sluzy mi juz tyle czasu.Jak chcesz sobie poczytac cos wiecej to tu
http://www.laboratoriumurody.pl/forum/s ... ,t925.html
moje ulubione ,ile tam madrych rzeczy.....
I nie rozumiem problemu z odkazaniem.Przeciez uzywam jej tylko dla siebie,co sobie moge wszczepic? Jesli ktos ma wiedze o tym co robi to wie, ze po zmianach tradzikowych nie \'\'jezdzi".Zadnej sterylizacji do tego nie trzeba.A w pożądnych gabinetach glowice maja jednorazowe.
I nie rozumiem problemu z odkazaniem.Przeciez uzywam jej tylko dla siebie,co sobie moge wszczepic? Jesli ktos ma wiedze o tym co robi to wie, ze po zmianach tradzikowych nie \'\'jezdzi".Zadnej sterylizacji do tego nie trzeba.A w pożądnych gabinetach glowice maja jednorazowe.
Nie dezynfekujesz tego urządzenia?
no właśnie tez sie zdziwilam:) pędzla tez uzywam dla sioebie i go piorę, a to jednak pod skórę idzie ...bez dezynfekcji czulabym się jak...narkoman z wlasna jednorazowa igłą:P
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)