czy soczewki to strata pieniędzy?
moja mama tak uważa. mówi że soczewki są drogie i trzeba je kupować co miesiąc, a okulary ma się na bardzo długo.. ja natomiasyt uwazam ze to wręcz przeciwnie coś bardzo ważnego
Ja do powiek najbardziej lubię hakuro. Jeżeli chodzi np. o pędzle do konturowania to mam tańsze,...
Do rąk doskonałe są kremy z Bielendy z linii In Good Hands
Jak się sprawdza jako szampon?
Ja lubię Ziaja różany, niedrogi i dobrze nawilża skórę.
Można mieszać z dowolnymi kosmetykami.
Od siebie polecam pędzle Jessup. Praktyczne, miękkie włosie, nic złego się z nimi nie dzieje.Uży...
Czy te krople można dodawać do balsamu do ciała?
Z jakiej firmy warto zaopatrzyć się w pędzle?
Zestaw jest okazały ♥ Czytałam, że pędzle tej firmy są bardzo dobre i polecane.
moja mama tak uważa. mówi że soczewki są drogie i trzeba je kupować co miesiąc, a okulary ma się na bardzo długo.. ja natomiasyt uwazam ze to wręcz przeciwnie coś bardzo ważnego
niektórym nie pasują okulary , to noszą soczewki ;) i wcale to nie jest strata kasy ;p napewno jest to wygodniejsza opcja ;)
Okulary nie każdemu pasują, ludzie jednak wolą chodzi bez nich bo ciężkie, parują i nikt nei lubi tego looku kujona :)
Ja osobiście wolę soczwski od okularów. Lepiej się w nich czuję i dają mi dużo wygody, np. podczas uprawiania sportów i latem, gdy nosi się jeszcze okulary przeciwsłoneczne. Co do ceny to możesz kupić soczewki w różnym przedziale cenowym, albo na promocjach gdy jest dodatkowe opakowanie gratis :)
ja też wolę chodzić w soczewkach. okulary mnie denerwują. poza tym w soczewkach zawsze się jednak lepiej widzi, nie ma się ograniczonego pola widzenia tak jak w okularach, nie spadną, nie potłuką się, nie parują, nie przeszkadzają. myślę, że ten komfort jest wart pieniędzy.
nie wyobrazam sobie zycia bez soczewek, sa bardzo wygodne, nic w wygladzie sie nie zmienia, nie czuje sie ich, nie paruja tak jak szkielka okularow, naprawde polecam:)
Tez jestem za soczewkami, bo okulary ciezkie i odksztalcaja nos
nie wyobrazam sobie zycia bez soczewek, sa bardzo wygodne, nic w wygladzie sie nie zmienia, nie czuje sie ich, nie paruja tak jak szkielka okularow, naprawde polecam:)
Dokładnie:)
Dokładnie:)
Tez tak uważam:)
to chyba zależy kto w czym się dobrze czuje...
Dokładnie!:) tez nienwyobrazam sobie życia bez nich
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)