coś na malinkowo jagodowo :P
co tu pisć widać na zdjęciu co macie robic to juz wiecie .....( komentowć )hihi...
Bardzo dobre kosmetyki ma w ofercie Bielenda, świetna jest ta delikatna jak chmurka linia Blue M...
Świetna jest ta linia z Bielendy Diamentowe Lipidy, doskonałe kosmetyki przeciwzmarszczkowe dla ...
Czy nie wysusza skóry?
Nie używałam
Mój facet lubi takie żele z Nivea.
Kilka razy widzę tę samą nazwę kremu Bielendy, aż chyba zapamiętam ;D
Do krótkich włosów w sam raz.
Pędzle Hulu, precyzyjne, odpowiedniej miękkości. Dosyć szybko ścierają im się co prawda napisy, ...
Dla mężczyzn to na pewno dobre rozwiązanie - kosmetyk 3 w 1 :)
co tu pisć widać na zdjęciu co macie robic to juz wiecie .....( komentowć )hihi...
Jaki zawsze super widzę Moni, że lubisz okazałe makijaże ;p ja kiedyś też tak wyciągałam do skroni piękne smaczne kolory ;p
ja w wyciagnietym wygladam jak bohater filmu star trek:P hahah no i nie mam gdzie, do pracy nie da rady:0
ja tam uwazam to za bohomazzy a nie makijaz .....bo raczej mi to nie wychodzi .....a eksperymentuje z takimi ostrymi makijazami jak nie mam co robic...... i sie nudze. I mam tyle cieni ciekawych i kolorowych ze je sobie mieszam blenduje testuje itp
Fajne kolorki, chociaż jeśli chodzi o mnie to tak mocno nie wyciągam do skroni. Dziwnie wtedy wyglądam. No chyba, że w ramach eksperymentów jak mam za dużo wolnego czasu
bardzo lubie maliwe odcienie na ustach
bardzo lubie maliwe odcienie na ustach
Tez lubię malinę na ustach :)
śliczny kolorek na ustach <3
malina to jeden z moich ulubionych kolorów
Nie dość, że brzmi smakowicie to jeszcze rewelacyjnie wygląda na ustach :) Uwielbiam malinowy kolor, nie tylko w pomadce.
Malina brzmi smakkowicie, ale mi się zdjęcie nie otwiera...
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)