cienie
- 2015-09-08, o 19:58
- 49
- 15 135
- 34
- 46
Re: cienie
Cienie tych firm różnią się według mnie wszystkim. Ingloty dla mnie są najlepsze, świetnie się blendują, są trwałe i mocno napigmentowane.
Słabsze, co nie znaczy złe, są Sleeki. Trochę się sypią i są odrobinę mniej napigmentowane.
Ostatnie są cienie MUA, są najmniej trwałe według mnie i czasem giną podczas rozcierania. Lubię wszystkie te firmy i często maluję się cieniami z MUA czy Sleeka ale chyba najlepszy jest jednak Inglot. Cienie z Inglota również są najdroższe.
Polecam Ci też bardzo cienie z Kobo, MySecret, czy MUR. :)
ja również bardzo lubie ingloty i również je polecam choć zastanawia mnie jak się one mają do tych cieni z sephory.
Ja zawsze będę polecać Inglot. MAm tzery paletki, które non stop używam. Mam też inne paletki, ale i tak wracam do Inglota.
Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:
Miałam zarówno Inglota jak i Sleeka i według mnie obydwie firmy mają cienie świetnej jakości :)
Jak na budżecie to MUR, a jak ma być to inwestycja w nieco bardziej ciekawe kolory, to polecam limitowane paletki Sleeka.
Hejka, ktore cienie polecacie, inglot, mua czy sleek? Zasnanawiam sie nad zakupem, nie wiem ktore lepsze :)
wszystkie sa fajne. Ale inglot ma te zaletę że można sobie wybrać kolory które nam się podobają
mam z Inglota i MUA :-) Polceam obie marki :)
lubie inglota
sleek, mua, cenowo i jakościowo ok