bronzer
Jaki jest idealny bronzer dla blondynki Waszym zdaniem? ;)
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Jaki jest idealny bronzer dla blondynki Waszym zdaniem? ;)
Sahara Sand z Kobo generalnie sprawdza się wszystkim z jasną cerą, mogę ci go spokojnie polecić. Dodatkowo sama używam duo do konturowania ze Sleek'a w kolorze light i pasował mi tak samo jak byłam blondynką, jak i teraz kiedy mam ciemniejsze włosy. Na przyszłość polecam dopasowywać kosmetyk bardziej uważając na kolor cery, zamiast włosów, bo nie zawsze się sprawdza. :P
ja mimo że jestem bladziochem to polecam zarówno Kobo sahara sand jak i jego ciemniejszą wersje nubian desert ,używam również bahamy mamy, jak go kupowalam to troszke sie zastanawialam czy jednak jego odcien nie będzie dla mnie za ciemny ale jet świetny ,mozna fajnie budowac kolor .polecam wszystkie trzy kolory bronzerów choć bahama wiadomo zdecydowanie najlepiej napigmentowana.
Polecam honolulu z w7. Jestem blondynką i używam go od kilku miesięcy. Jest niezastąpiony
Polecam honolulu z w7. Jestem blondynką i używam go od kilku miesięcy. Jest niezastąpiony
Też go mam i jestem zadowolona.
Znowu czytam coś pozytywnego o W7, chyba w końcu spróbuję. :)
Z w7 mam mozaikę honey queen. Jest ok. JAk ktoś ma bardzo jasną i jasną cerę. A mój ukochany bronzer to MUR Ultra bronze - w dodatku to wielki krążek i starczy na... hohohoho, to znaczy na długo.
bahama mama
bahama mama
Ale z umiarem jeśli blondynka. A tak aby było bezpiecznie, to polecana wyżej Kobo Sahara Sand. Mało kosztuje, można zawsze wytestować sobie w Naturach czy pbędzie pasować.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)