bourjois podkłady
Hej:) Jaki polecacie podkład marki Bourjois? Zalezy mi na dobrym kryciu ( mam kilka piegów i przebrawień) i trwałości przynajmniej 8 godzin z poprawkami ;)
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Hej:) Jaki polecacie podkład marki Bourjois? Zalezy mi na dobrym kryciu ( mam kilka piegów i przebrawień) i trwałości przynajmniej 8 godzin z poprawkami ;)
Słyszałam, że 123 Perfect ma fajne krycie i nieźle się trzyma, ale nie wiem ile w tym prawdy. Sama używałam tylko Healthy Mix, a jeżeli chodzi o krycie to co prawda z przebarwieniami sobie niby radził (nie są u mnie jakoś wyjątkowo mocno widoczne), ale co do piegów to raczej wątpię.
Ja mam właśnie 123 perfect i jestem z niego zadowolona. Co prawda najjaśniejszy odcień, wcale taki jasny nie jest, ale na lato może być. Dobrze się trzyma, chociaż i tak w ciągu dnia trzeba go przypudrować. Lubię go też za to, że nie podkreśla suchych skórek i niedoskonałości, a niestety podkład true match z Loreal tak właśnie zachowywał się na mojej twarzy.
swoja drogą dlaczego Bourjois nie ma jeszcze jasniejszych podkladów ,ja juz mogę zapomnieć o tej firmie jesli chodzi o podkłady bo zwyczajnie wszystkie sa dla mnie za ciemne szkoda
J
Ja polecam Healthy mix. Nawet przy jasnej skórze można dobrać odcień. Efekt na skórze daje bardzo łądny, naturalny. Trzyma się cały dzień - [rzynajmniej u mnie. Nie wysusza skóry.
Perła próbowałam i nawet najjaśniejszy jest dla mnie za ciemny
Serio? To nie wiem już. CZekaj, słszałam o takim podkładzie z Makeup Revolution w odcieniu 1. On jest biały, więc nadaje się do rozjaśniania za ciemnych podkładów. Może to wypróbujesz? Bo faktycznie jest ciężko dobrać odcień do jasnej cery.
Chyba spróbuję tego rozjaśniania, może przynajmniej podkład nie straci na kryciu i będzie jasny jednocześnie. :)
nie miałam jeszcze żadnego podkładu z tej firmy
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)