Szczerze to nawet nie wiem ile kosztuje, ale moim zdaniem jesli znajdziemy super produkt który sprawia że wyglądamy swietnie to czasem warto wydac troche grosza i mieć takie cudeńko na jakies wyjścia, ale jesli jest nie ekonomiczna albo nie sprawia że wyglądamy jakoś mega fajnie to ja nie tracilabym na to pieniedzy. Ale ciezko mi w tym temacie sie wypowiedziec bo raczej znajduje sobie jakieś tańsze odpowiedniki droższych markowych kosmetyków. Ja akurat nie mam tego problemu bo jak napisalam wczesniej baza nie jest mi az tak potrzebna dlatego mam taka zwyczajną, ona mi wystarcza. Jednak rzeczą w która jestem w stanie zainwestowac to np. baza pod cienie, jesli bylaby dobra mogłabym zapłacic za nią kilkadziesiąt złotych bo widze u siebie ogromną róznice kiedy ją zastosuje. Ale też narzekać nie moge bo znalazłam taka za kilka-kilkanaście złotych i u mnie działa świetnie wiec mysle że czasem trzeba sie zastanowić i wybrac co jest dla nas ważne. Czasem warto mieć coś na specjalne okazje co czyni z nas księzniczki a czasem warto sie powstrzymac i poszukać czegoś tańszego Wybrac musi kazda z nas...