Czasem zdarza mi sie udzielic odpowiedzi w jakims watku na forum psychologia, gdy ktos pisze o swoim problemie ale rzadko poniewaz zeby komus radzic trzeba by bylo przezyc podobna sytuacje i miec spore doswiadczenie zyciowe. Glownie chodzi mi o kwestie milosci, zdrady kiedy latwo komus radzic "zostaw go, kopnij go w cztery litery " albo powiedziec czy nie powiedziec znajomnej ze maz ja zdradza i tu szereg rad "powiedz koniecznie" a to sa tak delikatne sprawy... moze znajoma wie i udaje ze nie wie, moze nie chce wiedziec, osobiscie nie chcialabym sie przyczynic do rozkladu czyjegos malzenstwa.
Ja chetniej przebywam na forum dla Polakow w Holandii ( nawet na dwoch) , jako stara emigrantka moge udzielic duzo rad praktycznych dotyczacych roznych dodatkow finansowych , kwestii ubezpieczen, zakupow, zdrowia, tlumaczenia itd.
Oprocz tego udzielam sie na forum Zdrowie, Zwierzeta, Kuchnia, Poradnik gospodyni. Glownie moja pasja sa zwierzeta a najbardziej chyba psy, nie jestem w stanie duzo dla nich zrobic wiec pomagam chociaz przez udostepnianie ogloszen psiakow do adopcji.