Zniszczone włosy

• 2016-02-13, o 10:16
  • 11
  • 5 495
  • 14
  • 9

Zniszczone włosy

Dziewczyny! Mam pewien problem, moje włosy są zniszczone choć bardzo rzadko używam prostownicy lub lokowki.. Co mogę na to poradzić?

Re: Zniszczone włosy

Jest taki zabieg cureplex, może pomoże

Spróbuj je naturalnie odżywiać i nawilżać. Olejowanie jest świetnym sposobem - jeśli nie masz czasu, stosuj odżywki bądź maski. Maseczka z siemienia lnianego naprawdę pomogła moim włosom i często do niej wracam. Zastanów się również nad zmianą szamponu - może jest po prostu za mocny dla twoich włosów i potrzebujesz łagodniejszego. Zabezpieczaj końcówki np. jedwabem w płynie lub jakimś serum.

Spróbuj je naturalnie odżywiać i nawilżać. Olejowanie jest świetnym sposobem - jeśli nie masz czasu, stosuj odżywki bądź maski. Maseczka z siemienia lnianego naprawdę pomogła moim włosom i często do niej wracam. Zastanów się również nad zmianą szamponu - może jest po prostu za mocny dla twoich włosów i potrzebujesz łagodniejszego. Zabezpieczaj końcówki np. jedwabem w płynie lub jakimś serum.

2016-02-13 10:25:56 autor comfortinnending

zgadzam się w powyższym. Warto jest też wczesniej podciąc koncówki - włosy będą lepiej wyglądac

olejowanie to super metoda

maski i olejowanie

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

zetnij końcówki, olejuj włosy, nakładaj odżywki, jakieś wcierki i może zacznij brać jakieś witaminy

Dzięki :)

Polecam odżywki z Ziaji. Mi bardzo pomogły, gdy miałam włosy w tak złym stanie, że nie mogłam ich na morko rozczesac :) Tylko trzeba uważać, zeby nie przesadzić z ilośćią, bo mogą przetłuscic włosy :D Najlepiej nie nakładac u nasady, tylko same końcówki

Spróbuj stosowac ultraplex

Obciąć zniszczenia i zacząć mocno odżywiać olejowć włosy :)

K.K.

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J