Zniszczone włosy
Dziewczyny! Mam pewien problem, moje włosy są zniszczone choć bardzo rzadko używam prostownicy lub lokowki.. Co mogę na to poradzić?
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Dziewczyny! Mam pewien problem, moje włosy są zniszczone choć bardzo rzadko używam prostownicy lub lokowki.. Co mogę na to poradzić?
Spróbuj je naturalnie odżywiać i nawilżać. Olejowanie jest świetnym sposobem - jeśli nie masz czasu, stosuj odżywki bądź maski. Maseczka z siemienia lnianego naprawdę pomogła moim włosom i często do niej wracam. Zastanów się również nad zmianą szamponu - może jest po prostu za mocny dla twoich włosów i potrzebujesz łagodniejszego. Zabezpieczaj końcówki np. jedwabem w płynie lub jakimś serum.
Spróbuj je naturalnie odżywiać i nawilżać. Olejowanie jest świetnym sposobem - jeśli nie masz czasu, stosuj odżywki bądź maski. Maseczka z siemienia lnianego naprawdę pomogła moim włosom i często do niej wracam. Zastanów się również nad zmianą szamponu - może jest po prostu za mocny dla twoich włosów i potrzebujesz łagodniejszego. Zabezpieczaj końcówki np. jedwabem w płynie lub jakimś serum.
zgadzam się w powyższym. Warto jest też wczesniej podciąc koncówki - włosy będą lepiej wyglądac
olejowanie to super metoda
maski i olejowanie
zetnij końcówki, olejuj włosy, nakładaj odżywki, jakieś wcierki i może zacznij brać jakieś witaminy
Dzięki :)
Polecam odżywki z Ziaji. Mi bardzo pomogły, gdy miałam włosy w tak złym stanie, że nie mogłam ich na morko rozczesac :) Tylko trzeba uważać, zeby nie przesadzić z ilośćią, bo mogą przetłuscic włosy :D Najlepiej nie nakładac u nasady, tylko same końcówki
Obciąć zniszczenia i zacząć mocno odżywiać olejowć włosy :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)