Zmiana koloru podkładu
Jakie znacie sposoby na rozjaśnienie za ciemnego podkładu lub przyciemnienie za jasnego?
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Jakie znacie sposoby na rozjaśnienie za ciemnego podkładu lub przyciemnienie za jasnego?
Zmieszanie go z innym podkładem
Zmieszanie podkładów
Zmieszanie z ciemniejszym, bądź z jaśniejszym.
Jeśli chodzi o przyciemnianie, można ocieplić twarz bronzerem, ale oczywiście umiejętnie, by nie zrobić plam i by efekt nie był za mocny.
Jeśli chodzi o przyciemnianie, można ocieplić twarz bronzerem, ale oczywiście umiejętnie, by nie zrobić plam i by efekt nie był za mocny.
ja zawsze tak robie
można mieszać albo kupić z the body shop kropelki do przyciemniania/rozjaśniania podkładu
MUR ma biały podkład, który jest idealny do rozjaśniania. Dodatkowo jest tani. A jeśli chodzi o przyciemnienie to również mozna zmieszać z ciemniejszym podkładem ale według mnie to się najlepiej sprawdza, jeśli podkład jest znacznie za jasny. Jeśli tylko delikatnie to mozna opalić się delikatnie bronzerem.
Zmieszanie podkładów
Nie wiem.
Zmieszanie z ciemniejszym, bądź z jaśniejszym.
mnie też nic innego nie orzychodzi do głowy
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)