Żarówki ledowe
Podobno żarówki ledowo biorą mniej prądu od halogenów i moje pytanie do was? Jakich używacie? I czy warto zmienić na ledowe?
Powiększający z chilli od Eveline
Czy łatwo zrobić przejścia tymi cieniami?
Mydłem w kostce lub w płynie.
Ja również chętnie się dowiem.
Szamponem do włosów :)
Nie mam ulubionego ;)
Używam Kryolana, oczywiście na wyjątkowe okazje. A nawet nie wiedziałam, że Claresa ma taki spra...
Z claresa podobno jest świetny
Wasz ulubiony błyszczyk?
Podobno żarówki ledowo biorą mniej prądu od halogenów i moje pytanie do was? Jakich używacie? I czy warto zmienić na ledowe?
mam ledowe zarówki oraz listwy, w tym te zmieniające się listwy RGB, wszystkei te zarówki sa jednak na stałe zamontowane- w sufitach itp, bo nie mam zwykłych lamp;/ nie wiem jak z takimi zwykłymi
ale jedno co moge powiedziec to to, że naprawdę pobór mocy jest o wiele mniejszy. Zauwazalnie i to bardzo. no i bez wyrzutów lampki palą się od 17 nawet
Potwierdzam, miałam ledowe żarówki i długo się paliły.
Niedlugo nie trzeba bedziesie zastanawiac nad tym czy warto tylko trzeba bedzie kupowac i tyle.U nas zwykle juz zaczeli likwidowac.
Ja mam ledowe w kuchni, ale one dają takie mało przyjemne światło. Wolę świetłowki te energooszczędne.
Na razie mam jakby to powidzieć połowę mieszkania ledowe, druga połowa zwykłe. Na razie nie mogę powiedzieć, czy jest jakaś oszczędzność, ale słyszałam, że one tak szybko nie wysiadają jak zwykły i podobno biorą mniej prądu
Popieram, u mnie ledowe wytrzymują znacznie dłużej niż normalne przy tym samym poziomie użytkowania. Co do poboru prądu ciężko mi powiedzieć, bo nie mam ich na tyle dużo, żeby porównać zużycie prądu przed i po ich założeniu.
podzielam zdanie dziewczyn ,dla mnie ledowe sa duzo lepsze niż zwykłe
Muszę i ja spróbować, bo mam zwykłe i halogeny.
ledowe zdecydowanie najlepsze
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)