Zapach na lato
Dziewczyny jaki jest wasz ulubiony zapach na lato ?
Miałam oryginalną szczotkę TT i strasznie swego czasu zniszczyła mi włosy. Po niej zaczęły mi si...
Nie miałam okazji używać ani jednej, ani drugiej. Słyszałam natomiast więcej dobrego o Lash Sens...
Nigdy nie używałam konturówek do ust od nich.
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Dziewczyny jaki jest wasz ulubiony zapach na lato ?
Ja uwielbiam Mauboussin – Pour Elle, kupiłam go miesiąc temu i pokochałam od razu
Gorąco polecam to taki letni kwiatowy zapach, piękny
Ja kocham Hugo Boss Orange - w zasadzie niezależnie od pory roku i C-thru pearl garden:)
siostra kupiła sobie niedawno aqua di gioia armaniego i to bym typowała jako idealny zapach letni;)
i również jeśli ktoś lubi takie zapachy to DKNY be delicious - zapach zielonego jabłuszka:)
Latem nie tylko warto stosować jakieś orzeźwiające, letnie perfumy. Uwagę należy także zwracać chociażby na balsamy (przecież latem odsłaniamy więcej ciałka) . A taki zapach będzie bardziej trwały. Polecam też lekkie mgiełki.
A ja lubię christine aguilere i to niezależnie od pory roku
Nuty zapachowe:
Nuta głowy: owoce egzotyczne, mandarynka, czarna porzeczka
Nuta serca: peonia, jaśmin, soczysta śliwka
Nuta bazy: wanilia, ambra, piżmo. ahhh kocham je<3
dla mnie najpiekniejsze perfumy na swiecie to victoria secret seria cala very sexy,..są to zapachy owocowo-kwiatowe...zmysłowe i kuszące...pieknie pachną...
A ja Ralph Lauren Ralph - taka turkusowa butelka (używam oczywiście odpowiednika oryginału ;p) podobnie jak Karolina lubię równeiż wszelkie mgiełki - bardzo lekkie a jednocześnie intensywne w zapachu
Ja bardzo lubię C-THRU JOY,woda toaletowa przepiękny urzekający zapach
Zdradze wam jeszcze, że uwielbiam zapachy Hannah Montana, mają one taki naturalny zapach pachną jak owoce , wiem, że może są przeznaczone dla małych dziewczynek ale mnie się podobają
A ja lubię IDOLE Armaniego. Raczej wolę bardziej wyraźne zapachy ale ten mi się bardzo podoba mimo że jest jak dla mnie delikatny ale za to w sam raz na lato:)
Jeśli chcecie naprawdę fajny zapach na lato, to kupcie sobie Paris Avenue - Activ Code Lady. Zapach pomarańczy, imbiru, jaśminu i wanilii. Bardzo orzeźwiające i idealne na lato.
Gucci Première
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)