Zakupy w sieci - plus i minusy ??
Jakie są plus i minusy zakupów w sieci ???
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
Jakie są plus i minusy zakupów w sieci ???
jesli mówimy tu o kosmetykach to dla mnie są na plus ale pod warunkiem że kupujemy sprawdzoną rzecz , bo takie produkty jak podkład czy bronzer to wolałabym najpierw oblukać w sklepie jaki kolor a potem zamówić przez internet i tak tez często robie , nie wyobrażam sobie natomiast kupować spodnie czy bluzki przez internet ,takie rzeczy musze najpierw przymierzyć a nie kupowac w ślepo , niby rozmiary są podane ale wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy
Kosmetyki i akcesoria typu pędzle - większość kupuję w sklepach internetowych.
jesli mówimy tu o kosmetykach to dla mnie są na plus ale pod warunkiem że kupujemy sprawdzoną rzecz , bo takie produkty jak podkład czy bronzer to wolałabym najpierw oblukać w sklepie jaki kolor a potem zamówić przez internet i tak tez często robie , nie wyobrażam sobie natomiast kupować spodnie czy bluzki przez internet ,takie rzeczy musze najpierw przymierzyć a nie kupowac w ślepo , niby rozmiary są podane ale wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy
zgadzam sie
ciezko jest kupowac ubrania - nie wiadomo czy sie trafi z rozmiarem i jak dana rzecz bedzie na nas wygladac
Nie wszystko moze przyjsc niestety, ale plusem jest ze wiele rzeczy ktorych nie mozemy dostac stacjonarnie jest dostepna w internecie
Ja także.
Plusem jest to, że zazwyczaj jest taniej - no i np. zamiast biegać po paru sklepach, możemy zrobić zakupy w 1 miejscu. Minusem jest to, że nie możemy sprawdzić rzeczy przed zakupem - z kosmetykami i tak jest jakaś wygoda, że jest dużo blogów i filmików w różnych językach, więc zawsze mamy jakieś pojęcie, nawet drobne o kosmetyku - ale nie zamierzam kupować ubrań przez internet, lubię sprawdzić materiał, a także, jak wyglądam w danym ubraniu przed zakupem.
+ taniej - kupujemy na tzw oko
Kosmetyki i akcesoria typu pędzle - większość kupuję w sklepach internetowych.
ja również, nie wszystko mogę dostać stacjonarnie
Nie można obejrzeć towaru. A tak to spoko
Plusem jest na pewno to, że jest to zakup na odległość, a więc zawsze mamy 14 dni na zwrot jeśli zakupiony towar nam z jakiegoś względu nie odpowiada, poza tym wygodnie się ogląda, bo nie przeszkadzają nadgorliwi sprzedawcy, w realu zdarzają się osoby, które potrafią doradzić i pomóc w zakupie, ale ze względu na wymogi korporacyjne sprzedawcy w sklepach muszą spełniać standardy obsługi klienta, które mówią np. że ma się 5 sekund na podejście do klienta i powinno się w określony sposób prowadzić rozmowę, wg gotowego schematu, a przecież kazdy jest inny i powinna raczej obowiązywać zasad indywidualizacji. Takie ,,przeglądanie" w sieci ma też minusy - więcej i lepiej widać na żywo. Ja jak do tej pory, choć zawsze byłam wobec tego sceptyczna, miałam duże szczęście w zakupach przez Internet i nawet buty, które zamawaiłam pasowały idealnie.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)