Wysuszona skóra po nałożeniu podkładu
Cześć Dziewczyny!
Mam do Was takie pytanie. Po nałożeniu podkładu, szczególnie kryjącego na czole pojawia mi się wysuszona, łuszcząca się skóra. Macie dla mnie jakieś rady? Będę wdzięczna za pomoc.
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Też chętnie się dowiem, jak z jego trwałością.
Macie swój ulubiony zapach od Avon?
Kolorówka i pielęgnacja Eveline jest całkiem niezła.
Cześć Dziewczyny!
Mam do Was takie pytanie. Po nałożeniu podkładu, szczególnie kryjącego na czole pojawia mi się wysuszona, łuszcząca się skóra. Macie dla mnie jakieś rady? Będę wdzięczna za pomoc.
Może żle dobrany podkład? Jaką masz cerę i jaki podkład? I co kładziesz pod spód?
Akurat sucha skóra pojawia się tylko przy kryjącym podkładzie w sztyfcie z Oriflame. Podkład jest dobry, bo często go używam, nie używam nic pod podkład, oprócz bazy, może to od tego?
zdecydowanie:) ja nie potraktowalabym buzi podkładem bez kremu- nawet mineralnym. Baza ma przedłużać trwałośc makojazu, pobiera nadmiar sebum...nic więc dziwnego ze w połączeniu z dodatkowo matującym podkładem podkreśla suche miejsca
No to już chyba wiem, co jest grane, niby rano używam kremu nawilżającego, a właściwie takiego mleczka 3 w 1, ale już przed samym makijażem nic więcej nie nakładam.
Koniecznie powinnaś nakładać krem. W partie które się wysuszają nawet więcej kremu wklepać. Ja mam taki problem ze skóra pod oczami (normalnie się nie przesusza, ale po nałożeniu podkładu/korektora już tak) i nakładam tam naprawdę dużo kremu, czekam tak z 5 minut aż się wchłonie, potem nakładam bazę i dopiero podkład. Dzięki temu w miarę skóra jest normalna, chociaż wtedy podkład się strasznie ślizga i ciężko go równomiernie nałożyć, co jest wkurzające. No ale coś za coś...
Dzięki za pomocne rady, na pewno skorzystam
Wiekszosc podkladow ma wlasnie dzialanie wysuszajace skore niestety wbrew pozorom.. w skaldzie zawsze cos s ieznajdzie co wysuzsy skore a pozniej pozostawia suche skorki..
Koniecznie powinnaś nakładać krem. W partie które się wysuszają nawet więcej kremu wklepać. Ja mam taki problem ze skóra pod oczami (normalnie się nie przesusza, ale po nałożeniu podkładu/korektora już tak) i nakładam tam naprawdę dużo kremu, czekam tak z 5 minut aż się wchłonie, potem nakładam bazę i dopiero podkład. Dzięki temu w miarę skóra jest normalna, chociaż wtedy podkład się strasznie ślizga i ciężko go równomiernie nałożyć, co jest wkurzające. No ale coś za coś...
Jakikolwiek nawilżający, który dobrze służy danej cerze. Każdy ma inne potrzeby i nie mogę polecić kremu, bo ten który dla mnie jest dobry może okazać się zły dla kogoś innego.
Jakikolwiek nawilżający, który dobrze służy danej cerze. Każdy ma inne potrzeby i nie mogę polecić kremu, bo ten który dla mnie jest dobry może okazać się zły dla kogoś innego.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)