Wymiana produktu
Ja mam pytanie dotyczące sklepu.
Czy istnieje możliwość odesłania bądź wymiany produktu np: fluidu, jeśli okaże się on zbyt jasny bądź zbyt ciemne dla naszej cery ?
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Ja mam pytanie dotyczące sklepu.
Czy istnieje możliwość odesłania bądź wymiany produktu np: fluidu, jeśli okaże się on zbyt jasny bądź zbyt ciemne dla naszej cery ?
Witam,
Przykro mi bardzo, ale nie ma takiej możliwości jeśli produkt był już użyty
Jedynym praktycznym rozwiązaniem jest wykorzystanie takiego podkładu przy zmieszaniu z innym.
Ale po co? Przecież większość produktów jest dostępna we wszystkich sklepach tylko tu jest dużo taniej, więc można się wybrać do sklepu, dobrać odcień i zamówić tu
hihih nie śmiałam tego napisać ale też nie wiedziałam, czy czasami dziewczyna czegoś nie kupiła a teraz chce wymienić...
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)