Wybielanie zębów :)
Jakie środki do wybielania zębów polecacie? (makeup)
Czy przedłuża trwałość makijażu?
Na dzien i na noc bardzo dobry jest ten nawilzajacy krem z Bielendy z niebieskiej linii Skin Cli...
Też jestem ciekawa, jak z jego trwałością.
Też ich nie znam.
Właśnie Volume Million Lashes mnie pierwszy raz rozczarował. Otworzyłam nowe opakowanie, kolejne...
Fluff ma bardzo przyjemne i dobrze nawilżające kremy.
O tych rzęsach to nawet nie słyszałam. Zaraz popatrzę, jak wyglądają.
Ja polecam rzęsy Lena Lashes. Wyglądają pięknie! Sprawdźcie same jak będziecie miały okazję.
Dobry krem nawilżający na dzień i na noc mam z Bielendy z tej linii skin Clinic Professional. Do...
Jakie środki do wybielania zębów polecacie? (makeup)
olej kokosowy fajnie wybiela
pierwsze słyszę ?
mój dentysta uważa, że wybielanie jest szkodliwe dla zębów
Tez jestem ciekawa jakie znacie metody :)
Moim zdaniem najbardziej skuteczne jest wybielanie u stomatologa. Niestety jest również bardzo kosztowne.
Paski wybielające do zębów marki crest :)
pierwsze słyszę ?
Też nie słyszałam :o
też uważam, że najlepiej zrobić w gabinecie stomatologicznym. Takimi zabiegami w profesjonalnych gabinetach zajmują się higienistki stomatologiczne
też uważam, że najlepiej zrobić w gabinecie stomatologicznym. Takimi zabiegami w profesjonalnych gabinetach zajmują się higienistki stomatologiczne
zgadzam się
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)