Wrastające paznokcie u stóp - co mogę zrobić ??
Mam problem. Moje paznokcie u nóg wrastają mi się i to jest mega nieprzyjemne nie wspominając o bólu :(
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Mam problem. Moje paznokcie u nóg wrastają mi się i to jest mega nieprzyjemne nie wspominając o bólu :(
musisz obcinać na kwadratowo paznokcie ;)
nie wiem ;)
Bardzo ważny jest sposób w jaki obcinasz paznokcie.
dokładnie ale też żebyś nie obcinała ich na zbyt krótkie bo wtedy właśnie mogą wrastać
dokładnie ale też żebyś nie obcinała ich na zbyt krótkie bo wtedy właśnie mogą wrastać
zwrócę na to uwagę
obcinać na prostoa teraz pójść do dobrej kosmetyczki izałożyć klamry zeby je wyprowdzić
obcinać na prostoa teraz pójść do dobrej kosmetyczki izałożyć klamry zeby je wyprowdzić
Dokladnie tak
Idź do kosmetyczki
radzę pojsc do kosmetyczki
Kosmetyczka i moczenie stóp w wodzie z mydłem szarym.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)