Wieczór Panieński pomysł ?
Hej,
Co myślicie o tym aby na wieczór panieński wynając striptizerów ? znalazłam ciekawą ofertę tutaj usunięto reklamę. Macie jakieś inne pomysły ?
Także jestem ciekawa
Czy wygładza włosy?
Też chętnie się dowiem.
A która lepiej Ci się sprawdziła?
Na pewno tak.
Wydaje mi się, że niektóre są do frezarek podologicznych, inne do zwykłych. Trzeba dopytać.
Odczuwa się naprawdę ten efekt chłodzący?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Hej,
Co myślicie o tym aby na wieczór panieński wynając striptizerów ? znalazłam ciekawą ofertę tutaj usunięto reklamę. Macie jakieś inne pomysły ?
Nie mam żadnego pomysłu, więc raczej nie pomogę :) Nie szykuje mi się też żaden panieński, więc niestety nawet nie wiem, co teraz jest w modzie (doh)
Spa.
Co kto lubi ale ja bym się raczej nie zdecydowała. Nie bawi mnie to kompletnie. Wolałabym już pójść na jakąkolwiek imprezę a najlepiej zrobić babski wieczór z dobrym winem i żarciem.
Co kto lubi ale ja bym się raczej nie zdecydowała. Nie bawi mnie to kompletnie. Wolałabym już pójść na jakąkolwiek imprezę a najlepiej zrobić babski wieczór z dobrym winem i żarciem.
Ja tak samo;)
ja również mam takie samo zdanie a wynajmowanie striptizerów czy też w przypadku panów striptizerek różnie może się skończyć z reguły niekoniecznie dobrze ,a potem się dziwić że ktos kogoś zdradził i się z kims przespał , dla mnie to głupi pomysł ale kto jakie "atrakcje " woli.
Wieczór panieński i kawalerski ma wyglądać tak, aby pożegnać się z rzeczami po zmianie stanu. Więc striptizerzy, kluby, wariactwo do bladego świtu na Rynku, dlaczego nie? :D
Dla mnie to ani zabawne ani przyjemne. Ja osobiście byłabym wkurzona taką atrakcją dla siebie, a mój chłopak to może zapomnieć też o takich przeżyciach. Można spotkać się po prostu jak zawsze, napić, powygłupiać.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)