Weekend w SPA we dwoje - co sądzicie ??
???
Ja zawsze przedobrzę z ilością :D Powinno się wlewać według info z opakowania, a ja tam zawsze l...
Jak jest ciepło ale nie upalnie, czasem poleżę na leżaku z godzinkę, raz na tydzień może ;)
Raczej się nie opalam. Łapię opaleniznę "przy okazji" oraz stosuję piankę samoopalając...
Albo wyświecającej się w strefie T?
Czy nadaje się do skóry tłustej?
Czy jest wydajny?
Kiedyś coś takiego miałam to po godzinie zbierał się w załamaniu powieki co wyglądało brzydko :\...
Cały czas pozostaje wilgotny, czy zastyga na powiece?
Powinien być bardzo wydajny, zważywszy na pojemność :)
???
własnie rodzicow mialam na mysli :)
własnie rodzicow mialam na mysli :)
czyli idealnie wymyslilam
mnie niekoniecznie przypadł do gustu ale wiadomo co kto lubi
Raz byłam z mężem na kilka dni. Zawsze wyjeżdżając bardzo aktywnie spędzamy czas, wyjazd do SPA był fajną odmianą. Moim zdaniem to dobry pomysł na prezent dla osób zapracowanych, zabieganych, może pomóc im się zrelaksować i odetchnąć od codzienności.
Dobry pomysł!
bardzo fajny pomysł
Mi też się podoba.
Raz byłam z mężem na kilka dni. Zawsze wyjeżdżając bardzo aktywnie spędzamy czas, wyjazd do SPA był fajną odmianą. Moim zdaniem to dobry pomysł na prezent dla osób zapracowanych, zabieganych, może pomóc im się zrelaksować i odetchnąć od codzienności.
super
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)