Wasze KWC
Mój Kosmetyk Wszech Czasów to podkład Revlon Nearly Naked. Jest dla mnie idealny, nie zamieniłabym na żaden inny. Kocham go <3 A jakie są Wasze KWC ?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
To jak już o podkłdach mowa to mój ulubiony to Bell Moisturizing Make-up. Nawilża skórę i można go dostać w porcelanowym odcieniu. Niestety chyba został wycofany ze sprzedaży :(
nie kupuje podkładów z tej akurat firmy preferuje inne marki
Zakochałam się w Color Tattoo od Maybelline. Cienie są fantastyczne (mam 3 ulubione kolory), super trwałe.
Korektor pod oczy Sisley :) dostałam go w prezencie, ale jak mi się skończy to będę odkładać każdą złotówkę, aby go kupić ponownie :)
Rozświetlacz Mary Lou Manizer The Balm, Cienie Inglot, Podkład Bourjois Healthy Mix, Tusz eveline Volume Celebrity i Volumix Fiberlast - wersja srebrna wydłużająca, tusz Hean Maxxxi Lash, Pędzle Nanshy, Zoeva, Kavai (poszczególne modele), Błyszczyki Golden Rose Color Sensation i odżywka black Diamond, bronzer MUR Ultra Bronze, krem cc Avon.
Mój KWC to lekki krem brzozowy z firmy SYLVECO :)
MUFE- kamuflaż :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)