Wasi ulubieńcy?
jakie kosmetyki sa waszymi ulubieńcami? U mnie bronzer z bourjois ta czekoladka
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
jakie kosmetyki sa waszymi ulubieńcami? U mnie bronzer z bourjois ta czekoladka
U mnie bronzer z w7
Honolulu
JEśli chodzi o bronzery to Ultra Bronze z Mur.
bahama mama i bronzer z kobo (zarówno ten jasny jak i ciemny)
ale to pytanie dotyczy tylko brozerów czy całej kolorówki czy ogólnie wszystkich kosmetyków ?
W7
Zedcydowanie paleta korektorów z Dermacol i cream camuflage z catrice. Jeśli chodzi o bronzer, to w7 honolulu. Jednak ku mojemu zdziwieniu, zobaczyłam ostatnio, że bronzer mi się kończy! :o używam go równo pół roku i wydawało się, że nigdy się nie skończy ;)
Cienie Inglot i Sleek, puder prasowany MaxFactor Creme Puff, podkłady Revlon Colorstay, L'Oreal True Match i Maybelline Affinitone, płyn micelarny Green Pharmacy - jedyny, który nie szczypie mnie w oczy i żel hypoalergiczny firmy Delia, olejek arganowy... i jeszcze sporo innych:)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)