WIECZÓR PANIEŃSKI

• 2012-04-11, o 19:36
  • 57
  • 21 450
  • 34
  • 43

WIECZÓR PANIEŃSKI

Dziewczyny, pomóżcie!! macie pomysł na wieczór panieński? w sobotę/piątek chcemy zorganizować skromny panieński dla przyjaciółki, ale totalnie nie wiem co tu zrobić...macie pomysły? może same miałyście już swój i wiecie jak ciekawie go przeżyć?:)

Re: WIECZÓR PANIEŃSKI

Niech kazda z was poprzebiera sie w stroje np:diablica,policjantka,pielgniarka i tak wyjdzcie do dyskoteki ,pub tyle smiechu

Doskonalosc jest nudna !! KOBIETA ZMIENNA JEST!!-raz kolor wlosow blond,nastepnym razem czerwony[color=#FF00BF:2k8gkssj]DODAJMY ZYCIU KOLORU!![/b][/color:2k8gkssj]DODAJMY ZYCIU KOLORU![/color][/color]!!

Ja swój miałam po części w domu (byłyśmy tylko 4), a później na dyskotece (miałyśmy farta że była otwarta (10 kwietnia 2010), dostałam takie kwiatuszki na wstążce i miałam je przez cały wieczór na ręce i fikuśną bieliznę (którą zostawiłam na inną okazję). Ogólnie to miałyśmy być od samego początku na dyskotece gdzie miałyśmy rezerwacje i szampana na prezent ale że ogłosili żałobę to wszystko przepadło. Fajnym pomysłem jest właśnie wyróżnienie panny w jakiś sposób na przykład koszulką z napisem przyszła panna młoda albo jakimś małym welonikiem, uszy królika i różne inne akcesoria. Może być striptizer jeśli ktoś ma ochotę na taką formę. Jeśli ktoś nie lubi dyskotek to może być pidżama party bądż wieczór dopieszczania się maseczkami, manicur\'em, makijażem, różnymi zabiegami. Ja ze swojego wieczoru byłam bardzo zadowolona:)

Życie jest piękne o ile ma się z kim je dzielić...

no właśnie o czymś takim myślę ;p tylko, że my może w 3 będziemy ;p więc masakra ;p wpadło mi jeszcze do głowy aby do takiego pobliskiego ala spa jechać ;p troszke sauny i masaż w wykonaniu masażysty dla panny młodej ;p

Znasz mnie, moj panienski mam juz zaplanowany...skalki i quady, paint ball ale nie z podchodami tylko do celu, bo siniaki przed slubem sa be. Albo jazda terenowym pick upem po blotnistym poligonie. Zadne tam kokardki:)

http://kolorowypieprz.blogspot.com - zapraszam na mojego bloga:)

Wbrew pozorom panieński w ograniczonym składzie jest bardzo dobrym pomysłem:) łatwiej coś ustalić, z transportem nie ma problemu. Spa to też jest dobra myśl, można się oddać przyjemnościom:)

o jakiś spam się przyplątał...
i jak wieczór?? Myśmy ostatnio robiły w temacie lat 60tych, w zamkniętym gronie. Przebieranie było obowiązkowe ale nie policjantki i diablice, bo to jednak mocno oklepane.

wieczór udany dziewczyny - było super bez wielkich szaleństw, ale miło, sympatycznie i duuuzo śmiechu najpierw byłyśmy u mnie ,a tzw before ;p babski wieczór, pizza i coś do popicia a później poszłyśmy do clubu

Super że wieczór się udał, to teraz czas na weselicho, liczę że pochwalisz się sukienką, fryzurą i makijażem:)

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

heheh pewnie ;p bede przebierac sie fryzury jeszccze nie mam wymyslonej ;/
chcialam isc zrobic ala probna na swoj slub ale nie zdazylam umowic się nigdzie

Jak to? Nigdzie nie mieli wolnego terminu, nawet w tygodniu o 8 rano? Chyba że na na wesele na które teraz idziesz chcesz sobie zrobić prototyp:) ślubnej. Chociaż ze ja wolałam żeby nikt wcześniej nie widział mojej fryzury, z resztą próbna była inna niż ta którą miałam w efekcie końcowym:)

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K