WAKACJE!!!:D

• 2011-07-14, o 23:24
  • 94
  • 24 596
  • 55
  • 61

WAKACJE!!!:D

Przyjemny temat
gdzie wybieracie się dziewczyny na urlop?:) ja jak zwykle na Mazury.. już straciłam rachubę który raz z rzędu ;p ale to dopiero pod koniec lipca (oby pogoda dopisała bo nie ma nic gorszego niż deszczowe żeglowanie ;p)

Re: WAKACJE!!!:D

Ja się wybieram dopiero we wrześniu bo liczę na tańszy urlop poza sezonem:D także Egipt lub Turcja:)
a teraz praca i praktyki, chlip;(
żeglowanie na Mazurach, super!!:) ja już od 3 lat myślę o zrobieniu patentu żeglarskiego:)

Ohh Turcja, dawno tam nie byłam aż Ci zazdroszczę a i nawet lepiej że wrzesień - bedzie mniej ludzi ;p no chyba, ze jedziesz z przyjaciółką a nie chłopakiem to ciekawiej jak więcej ludzi o patencie na razie nie myślę, raczej jestem biernym żeglarzem ;p

Hehe, z chłopakiem jadę także chyba same plusy:) no oprócz tego, że późno

Super dziewczyny Mazury, Turcja tylko pozazdrościć
Ja w tym roku niestety spędze wakacje w domu , wiecie jak to jest, wyjazd z tak malutkim dzieckiem jak moja Marcelinka, jest dla mnie praktycznie niemożliwy
Za rok jednak mam zamiar wszystko nadrobić

Myślę Andreo, że Twoje wakacje mogą być bardziej niezapomniane - pierwsze z maleństwem:) a za rok pewnie poszalejecie -no chyba, że kolejny potomek będzie w drodze ;p eheheh

He he Narazie nie planujemy kolejnego potomka
Ale masz racje te wakacje napewno będą jedyne w swoim rodzaju
Teraz wszystko obraca się wokół mojej królewny

Ja też chyba mogę zapomnieć o dłuższych wakacjach i prawdopodobnie spędzę je w domu. Może uda nam się wyskoczyś w góry na kilka dni (chociaż i to nie jest pewne) ale nic poza tym

Życie jest piękne o ile ma się z kim je dzielić...

Nie przejmujcie się dziewczyny domowe wakacje też mogą być fajne

Ja osobiście w połowie sierpnia wybieram się z chłopakiem do Włoch
Bardzo się cieszę, bo jeszcze nigdy nie byłam we Włoszech
Pozdrawiam i miłych wakacji.

Byłam parę lat temu w Turcji i mogę polecić. Rok temu byłam na Rodos, a w tym roku niestety tak jak Andrea nigdzie nie mogę pojechac i mam nadzieje że za rok już się uda Zostają mi spacerki po okolicy

http://historiawlosow.blox.pl/html

Super dawno nie byłam nad polskim morzem - pozazdrościć

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H